SPORTURI  »  TENIS  »  ATP INDIAN WELLS

FOTO » Sub privirile atente ale gemenelor sale, Roger Federer s-a calificat în sferturile de la Indian Wells

Sub privirile atente ale gemenelor sale, Roger Federer s-a calificat în sferturile de la Indian Wells foto: reuters +4   FOTO
Sub privirile atente ale gemenelor sale, Roger Federer s-a calificat în sferturile de la Indian Wells foto: reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 15 martie 2012 00:00 / Actualizat joi, 15 martie 2012 11:12

Roger Federer s-a calificat în sferturile de finală ale turneului Masters de la Indian Wells (SUA), acolo unde îl va întîlni pentru a patra oară în acest an, pe Juan Martin Del Potro (Argentina).

Fostul lider mondial, actualmente ocupantul locului trei în clasamentul ATP, a trecut în optimile de finală de brazilianul Tomas Bellucci, cu 3-6, 6-3, 6-4 şi urmează să joace pentru un loc în semifinale cu Juan Martin Del Potro, argentinianul pe care l-a învins în toate cele trei întîlniri pe care le-a disputat în acest sezon.

Succesul pe care l-a obţinut elveţianul a fost cu atît mai important pentru acest, cu cît în tribunele arenei americane s-au aflat şi cele două fiice ale sale, gemenele Myla Rose şi Charlene Riva, alături de mama lor. Cele două s-au distrat pe parcursul întîlnirii, spre deliciul celor din public care le-au putut admira.

Vezi mai jos o galerie foto cu cele două fete!

Celelalte trei sferturi de finală ale turneului de Masters de la Indian Wells sînt: Novak Djokovici (Serbia, 1)-Nicolas Almagro (Spania, 12), Gilles Simon (Franţa, 13)-John Isner (SUA, 11) şi Rafael Nadal (Spania, 2)-David Nalbandian (Argentina).

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close