SPORTURI  »  TENIS  »  BRD NĂSTASE-ŢIRIAC TROPHY

FOTO Victorie pentru Janko Tipsarevici la BRD Năstase-Ţiriac Trophy » Urmează superconfruntarea cu Gilles Simon

Janko Tipsarevici Foto: Raed Krishan +14   FOTO
Janko Tipsarevici Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 21 aprilie 2015 19:01

Abia revenit pe teren săptămîna trecută, la Houston, după o accidentare ce l-a ținut în afara circuitului un an și jumătate, Janko Tipsarevici s-a calificat în turul doi la BRD Năstase-Țiriac Trophy.

Acesta speră ca turneul de la București să fie locul unde să dea restart carierei sale. Ajuns pe locul 824 ATP după lunga perioadă de refacere, sîrbul, ajuns la aproape 31 de ani, își dorește o nouă revenire în Top 10.

Beneficiar al unui wild-card, Tipsarevici l-a învins în runda inaugurală pe Thomas Fabbiano, jucător venit din calificări, scor 6-4, 6-3. Tipsy a început ezitant și i-a permis italianului să se distanțeze la 3-1. Au urmat însă patru game-uri consecutive cîștigate de sîrb, care și-a adjudecat mai apoi și setul.

Italianul a avut o răbufnire de orgoliu la începutul actului secund, însă Tipsarevici i-a anulat ambele mingi de break. În cele din urmă, fostul număr opt mondial a cîștigat cel de-al doilea meci din acest an, impunîndu-se și în setul doi cu 6-3.

În turul doi urmează o confruntare-șoc cu Gilles Simon, favoritul numărul unu al turneului și triplu cîștigător la București. Francezul conduce cu 7-2 la întîlnirile directe.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează