SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

FOTO + VIDEO Scene șocante la Australian Open! Meciul Anei Ivanovici din nou întrerupt, tot pe "Rod Laver" » Antrenorul ei a leșinat în timpul meciului și a căzut pe scări

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 ianuarie 2016 11:44

Ana Ivanovici are parte de un Australian Open de coșmar pînă acum. În urmă cu două zile a fost martor la un accident în tribunele stadionului.

O femeie s-a prăbușit atunci pe scările arenei Rod Laver, fiind nevoie de intervenția medicului. Meciul cu Anastasija Sevastova a fost suspendat pentru 25 de minute, femeia fiind îngrijită de personalul de urgență al arenei și cărată pe targă pînă la o unitate medicală din apropiere.

Azi altă problemă

Meciul sîrboaicei cu Madison Keys din turul 3 a fost întrerupt după ce Nigel Sears, antrenorul Anei, a leșinat și a căzut pe scări.

Meciul de pe arena Rod Laver a fost întrerupt la scorul de 6-4, 1-0 pentru jucătoarea din Serbia.

Acesta a primit imediat îngrijiri medicale și a fost dus la spital. Nigel Sears este tatăl lui Kim Sears, soția lui Andy Murray.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
gametable08
gametable08  •  23 Ianuarie 2016, 15:40
Postat de catalynn pe 23 Ianuarie 2016, 13:17

Scuze penibile, si Ana a facut Serbia de ras, trebuie expulzata si ea ca si Muguruza ... Fetele astea chiar nu înțeleg ca daca nu câștigi toate meciurile înseamnă ca ești ultimul om?! De altfel chiar nu știu pt ce mai fac astia turnee, ar trebui sa participe doar Serena, Șarapova si Azarenka, astea sportive adevărate nu amărăștencele celelalte care nu merita sa țină racheta in mâna si isi fac țările de ras, ca si Halep ...

Mai ''CATALYNN'' tu nu esti in stare sa-ti pui numele corect si vorbesti de Halep? e locul 2 din lume mie cu ea nu mi-e rusine in tara asta dar cu unul ca tine mi-ar fi jena mai ''catalynn'' =)))))

laurcrist
laurcrist  •  23 Ianuarie 2016, 14:27

Cataline tata, fiind copil parca eram mult mai matur ca tine... Ai uitat sa-i pui pe lista si pe Nadal, Muguruza, Kvitova sau Kusnetzova....si-au facut si ei tara de ras, presupun ca Putin va da ordin sa fie executata Kusnetzova...mai avem de asteptat cu Sharapova....Pentru cultura ta geni....tala, Azarenka e cap de serie Nr.14 iar Halep Nr.2. Cum s-a terminat meciul de la US OPEN 2015, ai habar? In cariera fiecarui jucator apar suishuri, coborashuri, e INEVITABIL, poti sa intelegi? Dar sa afirmi ca-shi fac TZARA ( a nu se confunda cu TARA, dintr-un film celebru, banuiesc ca-ti scapa titlul... ) DE RAS, esti...cam de ras...sau de plans, problema ta....

vladutz13
vladutz13  •  23 Ianuarie 2016, 13:57

Mda, poate a marcat-o treaba asta... a fost eliminata. Pe de alta pare, chinezoaica aia care a batut-o pe Halep se indreapta spre optimi... total socant.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează