SPORTURI  »  TENIS  »  ROGERS CUP

FOTO+VIDEO Surpriză uriașă la Montreal! Nadal, eliminat de un jucător din afara Top 100 ATP

Foto: Reuters +8   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 august 2017 10:02

Rafael Nadal, principalul favorit al turneului ATP de la Montreal, a fost eliminat de canadianul Denis Șapovalov (143 ATP) în optimile de finală, scor 6-3, 4-6, 6-7(4).

După un prim set pe care spaniolul l-a câștigat în doar 38 de minute, Șapovalov a început extrem de bine actul secund și a făcut rapid 3-0, pentru ca apoi să trimită meciul în decisiv.

Cel de-al treilea set a fost un adevărat maraton, decis la tie-break după o oră și 18 minute de joc. În sferturile de finală, Șapovalov îl va înfrunta pe Adrian Mannarino (42 WTA).

La 18 ani, Șapovalov este cel mai tânăr sfertfinalist la un turneu din categoria Masters, din istoria ATP, și al doilea cel mai tânăr jucător care îl învinge pe Rafael Nadal, cupă Borna Corici. 

Prin înfrângerea suferită în optimile de finală de la Rogers Cup, Nadal a ratat șansa de a urca pe primul loc în ierarhia mondială. Spaniolul avea nevoie de o calificare în semifinale pentru a-l detrona din poziția de lider pe Andy Murray.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează