SPORTURI  »  TENIS  »  CUPA DAVIS

Frații Bryan se retrag din echipa de Cupa Davis a SUA: ”Avem multe amintiri frumoase, am fost binecuvântați să lucrăm alături de asemenea oameni”

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Alexandru PavelJURNALISPORT - Publicat luni, 23 ianuarie 2017 11:28

Bob şi Mike Bryan şi-au anunțat retragerea din echipa de Cupa Davis a Statelor Unite ale Americii, după 14 ani în care şi-au reprezentat țara în prestigioasa competiție.

Anunțul a fost făcut pe pagina de Instagram a lui Bob: "Eu şi Mike vrem să vă spunem că renunțăm la locul nostru din echipa de Cupa Davis a SUA", se arată în postarea stângaciului din echipa multiplă campioană în turneele de Grand Slam, informează ABC News.

”Finala de Cupa Davis câștigată în 2007 a reprezentat unul dintre cele mai importante momente din cariera noastră. Am fost binecuvântați să evoluăm sub comanda a doi căpitani extraordinari, McEnroe și Jim Courier”, a completat Bob Bryan.

Gemenii Bryan, ajunși la 38 de ani, dețin recordul de victorii pentru o echipă de dublu în Cupa Davis, având un record de 24 de succese și cinci înfrângeri în competiția inter-țări.

Frații Bryan și-au câștigat titulatura de una dintre cele mai bune perechi din istoria tenisului de dublu masculin, după ce au câștigat 16 titluri de Grand Slam, medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Londra din 2012, dar și Turneul Campionilor, în patru rânduri.

Bob și Mike Bryan se află în acest moment la Australian Open, acolo unde luptă pentru un al șaptelea triumf la Melbourne. Frații americani sunt calificați în sferturile de finală, acolo unde îi vor întâlni pe favoriții cu numărul 9, Ivan Dodig și Marcel Granollers-Pujol.

SUA va întâlni Elveția în primul tur din Cupa Davis, între 3 și 5 februarie, într-o confruntare ce se va disputa pe pământ american, la Birmingham, Alabama.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează