SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

GALERIE FOTO A treia oară a fost cu noroc » Un jucător de top a mers la un show TV pentru a-și găsi jumătatea! Acum și-a cerut iubita de nevastă

FOTO: Instagram +10   FOTO
FOTO: Instagram

Articol de - Publicat marti, 06 martie 2018 13:56

Sam Querrey, numărul 21 ATP, și-a cerut în căsătorie iubita, modelul Abby Dixon. El a mai fost logodit în 2013, apoi și-a probat norocul într-un show tv.

Americanul în vârstă de 30 de ani a anunțat că i-a oferit iubitei inelul cu diamant, iar aceasta a spus "da". Propunerea a avut scenariul clasic, cu petale de trandafir alb, lumânărele și șampanie. Sam și Abby, un model cunoscut, care e reprezentată de diverse agenții, între care New Version Models și Trend Spain, sunt împreună din 2015.

Deseori, ea îl acompaniază la turnee, fără a-și neglija însă propria carieră. Are grijă și să le răspundă haterilor pe platformele de social media. "Dacă nu vrei să pierzi bani, atunci nu paria pe tenis", a replicat ea la un tweet agresiv al unei persoane care pusese bani pe Querrey, fără succes însă. După ce el a cucerit anul trecut titlul la Acapulco, învingându-l pe Rafael Nadal în finală, Abby l-a felicitat, numindu-l "my better half" – jumătatea mea mai bună.

Fără succes la tv

Relația lor a început la puțină vreme după ce Sam își încercase norocul într-o emisiune tv, Millionaire Matchmaker, în care gazda, Patti Stanger, căuta să găsească perechea potrivită unor milionari. La momentul participării în show, Querrey avea deja mai mult de 5 milioane de dolari câștigați din tenis, acum a ajuns la peste 10. Tenismanul a ales o tânără și cei doi păreau să se potrivească.

"Am ieșit în oraș împreună și a fost haios, fata era cu adevărat cool. La finalul episodului s-a spus că am rămas împreună, dar adevărul e că nu mi-a mai vorbit nici măcar o dată după ce show-ul s-a încheiat", a mărturisit, sincer și amuzat, Sam pentru The Sun Sentinel.

Altă logodnă ruptă

Americanul a mai fost logodit o dată, în martie 2013, cu Emily McPherson, o tânără din Las Vegas care lucrase la firma de asigurări KPMG. Accidentat în primăvară, cu o tendinită la cot, Querrey s-a retras din mai multe turnee de peste vară în acel an citând "motive personale".

Întrebat care au fost acestea, a răspuns: "Nu mai sunt logodit, pot să vă spun asta". Despărțirea l-a distras de la tenis, a fost motiv pentru eliminarea rapidă, în turul secund, de la US Open. "Din punctul de vedere mental, nu cred că eram acolo", a explicat americanul, care pe atunci avea deja 5 titluri câștigate și ajunsese pe locul 17 în lume, în 2010.

Relația cu Abby arată altfel însă, mai solidă și deja cu 3 ani adunați. Și, în mare parte, i-a influențat pozitiv și tenisul. Sam a ajuns anul trecut în prima semifinală de Mare Șlem a carierei, la Wimbledon, după ce în 2016 îl învingea, tot acolo, pe liderul mondial de atunci, Novak Djokovici, și avansa în "sferturi". A urcat până pe locul 11 în lume, în februarie 2018, a reușit victorii la Nadal, Murray, Thiem, Kyrgios, Tsonga, Anderson și Goffin, și a ajuns la 10 titluri ATP.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
merace
merace  •  06 Martie 2018, 20:06

Daca era o poveste de dragoste intre doi oameni simpli, ar fi fost draguta. Dar fiind intre doi oameni care traiesc din mediatizare, pe bani multi, acest articol e doar ceva care le aduce mai multi bani! :D hahaha

Vezi toate comentariile (1)
Comentează