SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIONILOR

GALERIE FOTO Andy Murray a intrat în istorie! Victorie la Turneul Campionilor! Imagini din superfinala cu Djokovici + primele reacții » Britanicul, lider ATP la finalul anului

FOTO: Reuters +15   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 21 noiembrie 2016 00:19

Andy Murray a făcut un meci fantastic și a câștigat fără prea multe bătăi de cap finala de la Turneul Campionilor în fața lui Novak Djokovici, scor 6-3, 6-4.

Sârbul, care a câștigat ultimele 4 ediții ale turneului de la Londra, și-a pierdut serrviciul la 3-4 și i-a oferit șansa lui Murray de a câștiga primul set. A făcut-o fără să ezite.

Britanicul a început al doilea set cu un break și n-a cedat conducerea pe tot parcursul jocului. A reușit să câștige și setul cu numărul doi, scor 6-4. Meciul a durat o oră și 44 de minute.

Este pentru prima dată când Murray câștigă turneul. Acesta nu mai disputase nici măcar o finală până acum. Succesul îi asigură poziția de lider la finalul anului în clasamentul ATP.

"Azi am intrat amândoi în istorie. A fost o onoare să joc împotriva celui mai bun jucător din lume. Andy e numărul 1 ATP. A meritat victoria, a jucat mai bine. Eu nu am fost capabil să revin în momentele grele"
Novak Djokovici

"E o zi specială. A fost ceva incredibil să joc împotriva lui Novak un asemenea meci. Noi ne-am mai întâlnit în finale de Grand Slam sau la Olimpiadă, am pierdut de multe ori, așa că mă bucură tare acest succes"
 Andy Murray

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  21 Noiembrie 2016, 15:14

... si a venit si ziua aceea: Novak D. a pierdut prima pozitie ATP. Dupa foarte mult timp. Felicitari Andy.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează