SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA BUCUREȘTI

GALERIE FOTO Wow! Cât e de sexy! Cum arată iubita de 27 de ani a lui Fernando Verdasco!

Articol de GSP - Publicat marti, 26 aprilie 2016 09:35

Ana Boyer, 27 de ani, prietena lui Fernando Verdasco, l-a însoţit în ultimele săptămâni pe campionul de la BRD Trophy la Buenos Aires, Miami, Monte Carlo şi Bucureşti. Tânăra a întrerupt timp de şase luni slujba la cabinetul de avocatură unde lucrează tocmai pentru a fi alături de spaniol.

Sunt împreună din octombrie 2013, cea mai lungă relaţie din viaţa jucătorului care şi-a arătat dragostea şi sprijinul pentru Ana în toamna lui 2014, când a venit de la un turneu din Asia pentru a-i fi alături la înmormântarea tatălui ei, Miguel Boyer.

Ea face parte dintr-o familie celebră, expusă asaltului presei roz încă din urmă cu 45 de ani, când mama ei, Isabel Preysler, model şi vedetă tv, s-a căsătorit cu Julio Iglesias. Au avut împreună 3 copii, pe Chabeli, Julio Jr şi Enrique.

A doua căsătorie a fost cu marchizul de Griñón, Carlos Falcó, cu care a avut o fiică, iar a treia cu Miguel Boyer, fost ministru de finanţe, din care a rezultat Ana.

Actualmente, Isabel are o relaţie cu laureatul Premiului Nobel pentru literatură, Mario Vargas Llosa. Din decembrie 2015, Ana a decis să devină independentă, a părăsit casa părintească şi s-a mutat împreună cu Nando într-un apartament spectaculos din Madrid.

ana
*cei doi după câștigarea turneului de la București 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
cobra_z
cobra_z  •  26 Aprilie 2016, 12:06

machiata e frumoasa, nemachiata e banala...gasesti sute ca ea la orice ora pe strazile din Romania

Vezi toate comentariile (1)
Comentează