SPORTURI  »  TENIS  »  EDIŢIA TIPĂRITĂ

GALERIE FOTO » Ce ruşine! Aici va juca Simona Halep în România în meciul care poate duce ţara noastră în barajul pentru Grupa Mondială!

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 09 ianuarie 2015 15:35

Pînă la preluarea de către FR Tenis, arena de la malul Dunării e un şantier imens: vestiarele lui Halep ori Muguruza au fost eliberate de costumele, crosele şi patinele hocheiştilor, gheaţa a dispărut, au rămas citate din Einstein şi scaunele vechi.

Ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor găzduieşte astăzi un reportaj de la Galaţi, locul în care Simona Halep va disputa partidele din FED Cup pe 7 şi 8 februarie 2015. Reporterii ziarului s-au deplasat la faţa locului cu o lună înainte de meciurile decisive în privinţa barajului pentru Grupa Mondială, contra Spaniei.

Cum arată patinoarul din Galaţi? Mare, dar învechit, străjuit de cîini şi de un cartier de la periferia oraşului.

Tot în ziar, dar şi pe platforma digitală, pe care o poţi răsfoi online aici, vezi cum arată celelalte săli din Olanda, Suedia şi Argentina.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
zarqa
zarqa  •  10 Ianuarie 2015, 17:57
Postat de secundul pe 09 Ianuarie 2015, 20:27

Cred ca se exagereaza, nici in Spania infrastructura nu e perfecta si inca se mai evolueaza uneori in sali sau pe stadioane nu tocmai "ca lumea". Patinoarul din Galati e destul de bine intretinut si nu e mizerabil. Dar sunt de acord ca trebuia jucat la Cluj Napoca. Mai erau variante, chiar Brasov din nou, sala e renovata si arata ca noua. Oradea, Craiova, chiar si Piatra Neamt si Ploiesti, mai puteau fi pe lista. La Polivalenta nu. S-au organizat destule acolo. Nu ca arata foarte rau dar prefer intr-un oras de provincie decat in capitala fara conditii de capitala.

Nu inteleg de ce este asa mare rusine !!! Acest meci este o sansa a Galatiului si galatenilor de a avea o sala, fie si patinoar, reamenajata, modernizata. Desigur cu eforturi maxime ptr aceste timpuri. Rusine sa le fie la cei care au furat fara pic de rusine banii destinati investiilor in sport. Ma refer aici la Monica Iacob Ritzi, Rudel Obreja, Doina Melinte sau Carmen Tocala si toti shmenarii din str.V-le Conta nr 16. Cei de la "varf" au fost fortati, fara pic de retinere, de catre Elena Udrea si EBA (Eleba Basescu). S-au furat din MTS (fost ANS) peste 11 milioane de euro numai in perioada 2007-2012. Sa ma contrazica cineva.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  09 Ianuarie 2015, 22:26

Sala va arata impecabil stati linistiti !

hap.ciu
hap.ciu  •  09 Ianuarie 2015, 21:10
Postat de aurelguga pe 09 Ianuarie 2015, 21:06

Ca la romani la nimeni. Oare cat a impins stimatul domn Stan?

Mult mai putin decat atunci cand a luat Vitzelu` Galetzi Campionatul!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează