SPORTURI  »  TENIS  »  INTERVIU

GALERIE FOTO Cel mai intim interviu cu Maria Șarapova! "Am băut și am fost cu bărbați în ultimul an mai mult decât în toată viața"

Articol de - Publicat duminica, 19 martie 2017 20:12

Șarapova își pregătește revenirea pe terenul de tenis prin apariții în reviste glossy

Fostul lider mondial a știut tot timpul cum să-și vândă imaginea. Întoarcerea sa pe terenul de tenis, după 15 luni de suspendare, care va avea loc la finalul lunii aprilie, la turneul de la Stuttgart, e punctată de ceva vreme în tot felul de interviuri.

Luna aceasta, ea apare în revistele Vanity Fair, varianta din Spania, și în Vogue, ediția americană. Cele două materiale au teme comune și pregătesc revenirea Mariei Șarapova, după ce în ianuarie 2016 a picat un test doping, la meldonium.

"Nu-mi este teamă că voi eșua în încercarea mea de a reveni. Dacă mi-ar fi teamă nu m-aș mai întoarce. Nimeni nu mi-a zis că trebuie să fie în aprilie, am avut de ales. Nu o să fie o tragedie dacă nu o să câștig un meci. În trecut am adunat sute de succese"Maria pentru Vanity Fair.

Șarapova, 29 de ani, a obținut o reducere a pedepsei de la 24 de luni la 15, după ce a făcut apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, iar după această decizie toți sponsorii pe care-i avea au reluat colaborările cu ea, mai puțin TAG Heuer. 

Maria Șarapova despre:

- viața sa din cele 15 luni de suspendare: "În ultimul an cantitatea de alcool pe care am consumat-o probabil este mai mare decât toată cantitatea din anii trecuți. Dar s-a întâmplat astfel pentru că am avut o viață socială. Chiar am avut întâlniri cu mai mulți bărbați în aceeași perioadă, nici nu știam cum e. A fost ceva cu totul nou și mi-a plăcut"
- ce ar schimba, dacă ar putea în tot scandalul de dopaj: "Faptul că nu am avut un doctor care să-mi supravegheze medicația și obligațiile antidoping"

- relația cu Grigor Dimitrov: "Nu ne mai văzuserăm din vara lui 2015, dar ne-am întâlnit acum câteva luni într-un restaurant din New York și am stat de vorbă aproape cinci ore, până am închis acel restaurant. El e o parte însemnată din viața mea și e o persoană delicată și complicată"

- Serena Williams: "Din păcate, nu suntem văzute ca două femei cu trecuturi diferite care și-au creat singure drumul. În schimb suntem comparate, la nivel de joc, câștiguri, ceea ce este o prostie. Cantitatea de respect pe care o am pentru ea ca sportivă este imensă"

- încheierea carierei: "Acum mulți ani mă gândeam cum îmi voi încheia cariera, acum e departe de mine acel gând. Când voi fi pregătită să fac acest pas o să știu. Știam că nicio persoană dintr-un birou nu poate decide acest lucru"

- declarațiile colegelor că ar fi rece: "Am o viață dincolo de tenis, am o familie, prieteni și cu cât mai puțin timp petrec în vestiar, cu atât am mai multă energie pentru ei. Sunt respectată pentru ce fac pe teren și asta are mai multă semnificație pentru mine decât faptul că spune cineva că nu sunt foarte simpatică în vestiar cu colegele mele"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
10153755897004409
Ilascu Mircea  •  21 Martie 2017, 09:16

Este frumoasa si ambitioasa ...in rest sa aiba noroc sa revina ...bafta .

indolentu
indolentu  •  20 Martie 2017, 20:04
Postat de tihi pe 20 Martie 2017, 13:44

Sharapova ramane si va fi o sportiva de elita...exemplu de devotament si bun simti...una dintre cele mai bune tenismene din lume...inteligenta si delicata...Cred ca mai are mult de spus in tenis.Te asteptam Maria !!!

n o vrei la pepsi cu hadnagy in atac hihi?

tihi
tihi  •  20 Martie 2017, 13:44

Sharapova ramane si va fi o sportiva de elita...exemplu de devotament si bun simti...una dintre cele mai bune tenismene din lume...inteligenta si delicata...Cred ca mai are mult de spus in tenis.Te asteptam Maria !!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează