SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

GALERIE FOTO » Djokovici este de neoprit » Nole a trecut în 4 seturi de Federer și este în finala Australian Open

FOTO: Reuters +12   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 28 ianuarie 2016 09:07

Novak Djokovici s-a calificat în finala de la Australian Open după ce a trecut de Roger Federer, scor 6-1, 6-2, 3-6, 6-3.

În primul Set: Nole a cîștigat autoritar acest set, pe care l-a cîștigat după doar 22 de minute. Sîrbul a făcut două break-uri și și s-a aflat tot timpul la conducerea setului.

În al doilea set: Djokovici controlează categoric meciul și s-a impus fară nici o problemă și îl al doilea set. Pentru moment, Federer nu poate ține pasul cu rivalul său, care se îndreaptă spre o nouă finală la Australian Open.

În al treilea set, Federer a fost mult mai solid decît în primele două manşe şi a reuşit un break cîştigător care l-a distanţat la 4-2. Djokovici a scăzut puţin nivelul jocului şi asta l-a costat.

Setul al patrulea a început echilibrat, cei doi mergînd cap la cap pînă la scorul de 4-3, cînd Djokovici a făcut break și a servit cu succes pentru a cîștigat meciul.

Djokovici are în palmares 10 turnee de Grand Slam, dintre care cinci la Australian Open.

Acesta a fost al 45-lea meci dintre cei doi, iar Djokovici a cîștigat 23 dintre ele.

În a doua semifinală, se vor duela Milos Raonici și Andy Murray. Meciul va avea loc mîine, de la ora 10:30.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (87)
popescu13
popescu13  •  29 Ianuarie 2016, 19:01

Federer a fost si va ramane cel mai mare tenismen din lume,in momentul de fata printre putinii tenismeni tehnici care nu joaca la bubuiala. Dati-mi trei exemple de alti tenismeni care joaca reverul cu o mana ! Asa-i ca nu puteti ?

icstream
icstream  •  28 Ianuarie 2016, 21:41

Sper sa inceapa cu dreptul si sa ia Grand Slam-ul anul asta. Anul trecut a pierdut aiurea la Paris.

ottobraun
ottobraun  •  28 Ianuarie 2016, 15:58

la facut *** pe federer , al 3 lea ghem la cedat deliberat Nole pentru sponsori, organizatori , publicitate si spectatori , a devenit Zeul Nole !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (87)
Comentează