SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

GALERIE FOTO Simona Halep țintește sus după calificarea în Grupa Mondială: "Trebuie să visăm la trofeul Fed Cup! Asta este dorința mea cea mai mare"

FOTO: Raed Krishan +20   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 aprilie 2018 13:17

Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) visează la trofeul Fed Cup după calificarea în Grupa Mondială a competiției.

  • România a trecut de Elveția și s-a calificat în Grupa Mondială, unde poate întâlni Franța, SUA, Cehia sau Belarus, ultima cu două condiții: dacă trece de Slovacia și dacă Germania nu trece de Cehia (nemțoaicele sunt conduse cu 2-1 în acest moment)

"Astăzi am fost mai relaxată decât ieri, am început jocul mai bine, deși am simțit presiunea momentului. Meciul a avut o importanță uriașă. Mă bucur mult că am reușit să câștig și să aduc calificarea. Primul game mi-a dat multă încredere, am revenit de la 0-40. 

Am aflat cu 40 de minute înaintea jocului că voi juca împotriva lui Patty. M-a luat prin surprinde când am fost anunțată de arbitru. Dacă știam, m-aș fi încălzit cu Mihaela Buzărnescu, o jucătoare de mâna stângă.

Trebuie să visăm la trofeul Fed Cup. Eu asta fac de mică. Trebuie să ajungem în fazele finale. Asta este dorința mea cea mai mare. Este greu să pierdem când jucăm în fața unui asemenea public. Putem bate pe oricine.

Darren Cahill mi-a scris înaintea meciului. E cu ochii pe mine. Ar fi vrut să fie și el aici pentru a vedea atmosfera din Sala Polivalentă", a declarat Halep la finalul meciului cu Patty Schnyder.

Vezi imagini cu bucuria româncelor în galeria foto de mai sus!

Citește și: VIDEO Victorie SUPERBĂ a Simonei Halep! România s-a calificat în Grupa Mondială a Fed Cup

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
merace
merace  •  22 Aprilie 2018, 15:58

Nu se intampla prea des sa existe o echipa formata din 4 jucatoare de Top 40. E o sansa acum, merita sa credem ca Romania poate sa castige Fed Cup 2019.

ludasmatyi
ludasmatyi  •  22 Aprilie 2018, 15:18

Las-o visele...ocupete de joc ! Cehia,Germania sau USA sint net superioara noua !! Acolo nu tine sa joci ca in setul 2 cu Golubovic...acolo este necesara o valoare mult mai inalta,mai putine strangeri de pumnuri,urlete si fluieraturi !!!Sa castigi macar un GS si atunci sa vorbesti si sa visez la ceva mai serios.

sexilian
sexilian  •  22 Aprilie 2018, 15:01
Postat de sexilian pe 22 Aprilie 2018, 15:00

sa-i spuna cineva ca e mai mult moca la bani,nu pacaliti AVARA..........

CANADA,CANADA,CANADA..........

Vezi toate comentariile (6)
Comentează