SPORTURI  »  TENIS  »  FOTO

GALERIE FOTO Vară hot! Jucătoarele de tenis din România fac ravagii pe plajă

Sorana Cîrstea // Foto: Instagram +8   FOTO
Sorana Cîrstea // Foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 august 2017 10:01

Patru dintre reprezentantele României în WTA profită din plin de zilele de vacanță și s-au relaxat la soare sau la piscină

Sorana Cîrstea, Gabriela Ruse, Andreea Roșca și au timp și de distracție! După ce-a fost eliminată de la Cincinnati, Sorana (27 de ani) a trecut repede peste eșecul turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati. Bucureșteanca a postat pe contul personal de Instragram mai multe fotografii incendiare de la piscină, iar comentariile și like-urile nu au întârziat să apară. "Cea mai frumoasă tenismenă din România!" sau "Ești superbă, ești minunată", i-au scris fanii.

Și Gabriela Ruse a profitat de zilele libere după ce-a câștigat turneul ITF de la Arad, dotat cu premii în valoare totală de 15.000 de dolari. În vârstă de 19 ani, Gabi a decis să meargă pe litoralul românesc, alegând stațiunea Mamaia. Și ea a primit numai mesaje pozitive de la fani: "Îți mulțumesc din suflet pentru tot! Ești o persoană extraordinară! Te îmbrățișez cu mare drag".

Andreea Roșca nu este o noutate în rândul pasionaților de tenis. Tânara jucătoare a împlinit 18 ani și e considerată una dintre cele mai talentate și promițătoare românce din circuit. Pe lângă calitățile sale din teren, Andreea s-a făcut remarcată și prin fotografiile pe care le postează aproape zilnic pe rețelele de socializare și la care primește sute de aprecieri.

Chiar dacă a luat o pauză din competiție după ce-a anunțat că este însărcinată, Andreea Mitu, 25 de ani, a plecat într-o vacanță în Grecia alături de viitorul ei soț, un francez cu origini spaniole.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (4)
164609984023475
Costel Ivascu  •  20 August 2017, 17:36

Daca noi santem saraci,voi dinamovistilor santeto vai de mama voastra.!!!!

anne1970_ar
anne1970_ar  •  20 August 2017, 17:12

"Jucătoarele de tenis din România fac ravagii pe plajă". Titlul mi se pare exgerat. Mai bine ar face in turnee.

onduku
onduku  •  20 August 2017, 12:52

Penibile alea care se cred modele.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează