SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

GALERIE FOTO + VIDEO Imaginile durerii » Momentul care putea să încheie prematur aventura Simonei Halep la Australian Open

FOTO: Guliver/GettyImages +15   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 16 ianuarie 2018 09:00

Simona Halep, locul 1 WTA, s-a calificat în turul II la Australian Open, după ce a trecut de australianca Destanee Aiava, locul 193 WTA, scor 7-6, 6-1. (Detalii aici).

În setul secund, când conducea cu 1-0, Simona Halep a trecut prin momente dificile. Jucătoarea noastră a făcut o alunecare pentru a ajunge la o minge, dar a călcat greșit. Halep s-a prăbușit imediat pe teren, acuzând probleme la glezna stângă și cerând intervenția medicului.

Fizioterapeutul a îngrjit-o pe Halep, i-a bandajat glezna, iar Simona a continuat meciul, fiind mai precută și nu a mai forțat la fiecare punct. Simona a terminat cu bine partida, dar urmează să facă mai multe investigații pentru a vedea cât de gravă este problema. Halep va juca joi contra canadiencei Eugenie Bouchard, în turul doi.

 

În 2017, la finala de la Roma, contra Elinei Svitolina, Halep a avut o problemă asemănătoare, la glezna dreaptă.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (5)
1563029493818036
Paul Dorinel  •  16 Ianuarie 2018, 13:17

AIci este si invidie,ca nu castigati cat ea.Ea a batut toate jucatoarele din top 10....a batut-o si pe Serena.E drept ca a si luat bataie de la toate din top 10.

dubluv
dubluv  •  16 Ianuarie 2018, 10:28
Postat de catalynn pe 16 Ianuarie 2018, 09:29

Stai ca apar imediat domnii cu doctorat in ortopedie sa ne explice ei din fotoliu ca de fapt Simonica se preface ... Nu o doare nimic, ci doar isi pregătește scuzele pt o eventuala eliminare prematura din Turneu, asa-i!? :-))))

chiar faceam o analogie cu fotbalul unde cate un jucator cere schimbare si la sfarsitul meciului declara: Am simtit o durere, nu am vrut sa risc. :))))))

dubluv
dubluv  •  16 Ianuarie 2018, 10:27
Postat de Emil Nae pe 16 Ianuarie 2018, 10:15

are parte de tablou nasol cu multe jucatoare bune, .Sanse minime de a ajunge in finala asa face ce stie ea mai bine cind stie ca nu tine SE DA LOVITA O SMECHERA SI ATIT AJUNSA CONJUCTURAL PE PRIMUL LOC.

bine nea Nae. Altfel, bine? Ai lemne suficiente sa iesi din iarna?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează