SPORTURI  »  TENIS  »  CEREMONIE

GALERIE FOTO&VIDEO Simona Halep, Horia Tecău şi Mihai Covaliu au fost desemnaţi ambasadori ai României

Articol de GSP - Publicat luni, 07 iulie 2014 00:00 / Actualizat luni, 07 iulie 2014 19:40

Simona Halep, Horia Tecău şi fostul campion la sabie, Mihai Covaliu, au primit, astăzi, titlul de ambasadori ai turismului românesc, fiindu-le înmînate paşapoarte diplomatice. Cei trei au primit documentele în cadrul unei ceremonii organizate la sediul Guvernului.

"Vreau să mulţumesc României pentru acest titlu. Sînt foarte onorată şi e o bucurie enormă pentru mine. Aşa cum am repetat de multe ori, sînt un produs 100% românesc în sport şi mă bucura asta", a afirmat Simona Halep.

"Vă mulţumim foarte mult pentru această onoare. E o mare responsabilitate şi eu cred că aşa cum ne-am achitat de ceea ce înseamnă a reprezenta România în lume, aşa vom face şi de acum înainte, atît pe domeniile din care provenim, cît şi în ceea ce facem în fiecare zi, aici, în ţara noastră", a punctat şi Mihai Covaliu.

"Vă mulţumesc foarte mult pentru aceasă onoare. Acest act mă va ajuta foarte mult în călătoriile mele, pentru că doresc să joc mulţi ani de acum înainte şi mă va ajuta foarte mult să călătoresc mult mai uşor", a adăugat şi Horia Tecău.

http://www.frf.ro/comunicate-frf/supercupa-rom%C3%A2niei-timi%C8%99oreana--mar%C8%9Bi-se-deschid-casele-de-bilete.html

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
gio1
gio1  •  08 Iulie 2014, 04:30

Si mincinosul national si-a mai tras o poza !!!!!!!!!!!!!!!! A vrut o poza cu Simona la Paris dar i-a spus PR-ul ca nu da bine la infrangerea din finala; nu-i nimic, a inventat altceva! Sunt mare sustinator al Simonei, ii urmaresc in direct cele mai multe din meciuri, o apreciez pt talent, munca, modestie, dar in locul ei nu ma duceam sa fac frumos la pontalau !

darius011
darius011  •  07 Iulie 2014, 22:08

Ce fata de Poke Mon are Pontonacu sa mo ara ai lui .

1349magus
1349magus  •  07 Iulie 2014, 20:13

Si uite asa Mickey Mouse a mai facut rost de niste poze numai bune de pus pe feisbuci.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează