SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Garbine Muguruza, una dintre rivalele Simonei Halep, s-a dezlănțuit în fața jurnaliștilor: "Mă doare în cot de cei care spun asta"

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat marti, 10 aprilie 2018 18:41

Garbine Muguruza (24 de ani, 3 WTA) s-a impus duminică în turneul de la Monterrey, învingând-o în finală pe unguroaica Timea Babos, scor 3-6, 6-4, 6-3. 

La conferința de presă de după meci, jurnaliștii au pus-o pe Muguruza într-o situație incomodă, întrebând-o ce părere are despre vocile care spun că gradul său de succes din turneele importante e mult mai mic decât cel din competițiile de o anvergură mai mică.

Iberica a reacționat agresiv la întrebarea primită, punându-i la zid pe contestatari. 

"Mă doare în cot de cei care spun asta. Îmi pare rău că trebuie să mă exprim aşa, dar eu sunt foarte mulţumită cu cariera mea. Îmi doresc să adun titluri, oriunde s-ar întâmpla acest lucru. Vreau să câştig, vreau să joc mai bine şi să lupt pentru locul unu mondial. Aşa gândesc, acestea sunt obiectivele mele", a declarat Muguruza, potrivit tennisworldusa.org

2 turnee de Mare Șlem
a cucerit Muguruza în carieră: Roland Garros 2016 și Wimbledon 2017

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
mishu_74
mishu_74  •  11 Aprilie 2018, 17:20
Postat de penultimul pe 11 Aprilie 2018, 00:17

Si cum zice Muguruza ma doare in cot: in engleza sau in spaniola ? Si cum zise ma doare in cot, ca sunt multe variante No me importa Whatever Cred ca autorul articolului ar trebui sa se mai pondereze - sau n-a vazut pe nimeni dezlantuindu-se si crede ca-i asa o chestie care apare la orice interviu

probabil ca o fi zis '' I don't give a flying *** about...'' daca astia traduceau '' nu dau un *** zburator...'' banuiesc ca intelegeai tot si nu te mai legai de ei, asa-i? :))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

485809194904413
Costel Tudor  •  11 Aprilie 2018, 09:28

E tare ANTIPATICA !!!

ludasmatyi
ludasmatyi  •  11 Aprilie 2018, 08:41

Constatarea despre Muguruza este mult mai valabila pentru Halep,care are eficienta mai mai buna la turnee de anvergura scazuta si pierde mai multe jocuri cu adversare mai slab cotate ca ea.Muguruza fiind si mai tanara,are o eficienta mult mai ridicata la turneele Premium ca Halep .

Vezi toate comentariile (19)
Comentează