SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIOANELOR

Gata, a reuşit! Performanţă formidabilă a Simonei Halep! » Prima reacţie a româncei

Articol de GSP - Publicat marti, 16 septembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 16 septembrie 2014 11:39

Simona Halep a reuşit să se califice în premieră la Turneul Campioanelor, ediţia din acest an urmînd să se dispute în Singapore. Este doar a treia jucătoare calificată pentru competiţia de la sfîrşitul anului, după Serena Williams şi Maria Şarapova.

Chiar dacă nu a jucat în ultimele săptămîni, rezultatele reuşite de contracandidatele sale au ajutat-o să se califice în premieră la Turneul Campioanelor.

"A fost mereu un vis pentru mine să particip la Turneul Campioanelor. Am avut succes în acest an şi abia aştept să joc împotriva celor mai bune jucătoare din lume la Singapore", a spus Simona.

Halep a devenit a treia jucătoare din România care reuşeşte să se califice la Turneul Campioanelor. Primele două au fost Virginia Ruzici şi Irina Spîrlea.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (67)
mogul
mogul  •  17 Septembrie 2014, 09:42
Postat de lapusneanul pe 16 Septembrie 2014, 17:09

usurel demagogule, si steaua ( actuala fc oitza pipera srl) a castigat CCe fara sa bata nume mari ....

Vom vorbi cand va castiga si Simona primul GS . A castiga CCE la fotbal echivaleaza cumva cu a castiga toate cele 4 GS dintr-un an ... iar atunci numai un dereglat o poate critica pe Simona. deocamdata eu simt ca a priceput si Simona criticile pentru ca reactia a fost una destul de vehementa cand a pierdut la nr 121 mondial . si eu zic justificata. acum sa vedem ce va face in continuare . PS inca o chestiune . Daca cineva nu gandeste ca tine incearca sa ai contraargumente nu sa jignesti

anne1970_ar
anne1970_ar  •  16 Septembrie 2014, 22:24

Bravo Simona! Sa ai mult noroc, meriti!

robertco
robertco  •  16 Septembrie 2014, 21:39
Postat de sange_alb.rosu pe 16 Septembrie 2014, 15:09

Asa e! Ai mare dreptate! Astept ziua in care GSP-ul sa scrie "Gata, Simona a invins-o pe Sarapova!". Pana atunci, avem aceleasi metehne sa ne imbatam cu apa rece. Simona o fi ea o jucatoare buna, dar nu e nici pe departe numarul 2 mondial in realitate. Asa ne laudam si cu Bute care isi apara centura incontinuu, dar avea doar adversari mediocri. Simona nu bate nici o jucatoare grea, cum ar fi Sarapova, Na Li, Williams (oricare din ele), Bouchard, etc. Conjunctura a adus-o pe locul 2, nu valoarea.

Doamne de cand va uitati voi la tenis?! Sau v-ati uitat vreodata? A batut-o pe Na Li si pe Bouchard. Cu Serena n-a mai jucat de 100 de ani. Si pe Kvitova si pe Radwanska. Daca nu le batea in ultimul an nici NU avea cum sa ajunga nr 2. Ce aiurea comentati. Mai scria unul despre Wozniacki, "pana si amarata aia" :))).

Vezi toate comentariile (67)
Comentează