SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIOANELOR

George Cosac și Ilie Năstase fac avanpremiera meciului Halep - Radwanska » Care e principalul atu al Simonei

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 octombrie 2015 18:34

Preșdintele FRT, George Cosac, a vorbit despre meciul Simonei Halep cu Agnieszka Radwanska din ultima etapă a fazei grupelor de la Turneul Campioanelor. Acesta e convins că Darren Cahill o poate motiva pe Simona. 

Simona Halep are cel mai bun antrenor din lume, aşa că nu trebuie să ne facem griji. Ea trebuie să joace exact cum o sfătuieşte australianul, Darren ştie exact ce trebuie făcut. Orice alt sfat este fără rost.

Dacă nici Cahill nu ştie cum trebuie abordată acest meci, nimeni nu ştie. Oricum, eu sînt încrezător şi cred că Simona va cîştiga cu 2-0 la seturi şi va merge în semifinale. Să joace ca în primul meci şi o să cîştige", a declarat George Cosac pentru Fanatik.

"Pe Radwanska a mai bătut-o, în mod normal ar putea să o facă şi acum. Nu prea sînt eu genul care să dea pronosticuri. Cred că fiecare jucătoare are șansa ei" Ilie Năstase

Meciul dintre Halep și Radwanska se va juca mîine dimineață, ora României 9:00, liveTEXT pe GSP.ro, televizat de Dolce și Digi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
procuror74
procuror74  •  28 Octombrie 2015, 21:22

O lasa Radwanska sa se mai antreneze la perete ;) Hai Agnieszka....

catalynn
catalynn  •  28 Octombrie 2015, 21:12
Postat de gizeh pe 28 Octombrie 2015, 20:01

Darren Cahill americanul... :)...care e de fapt...australian!!! ...jurnalism de Dâmbovița !!!

Daca nu ma insel are resedinta in Nevada, dar este evident australian. Ca si Sharapova care e si va muri rusoaica chiar daca are rezidenta in Florida si cred ca are si cetatenia americana. Oricum Darren Cahill e cel mai bun antrenor la ora asta, daca nici el nu reuseste sa scoata o campiona din Halepa, sunt total de acord cu Cosac, nu vad cine ar putea. Io vad meciurile pe net nefiind la o ora la care sa le pot vedea la TV, si comentatoarele de la televiziunea respective (erau americance) dadeau ca sigura colaborarea permanenta cu Cahill pt ca Simona in absenta Serenei (daca chiar e gravida atunci e clar US Open a fost ultimul ei turneu) si cu o Sharapova mai mereu accidentata sau mai nou si cu probleme sentimentale (ziceau ca a suferit cand I-a dat bulgarul papucii) este cea mai buna jucatoare din circuit in ciuda minusurilor sale ...

gizeh
gizeh  •  28 Octombrie 2015, 20:01

Darren Cahill americanul... :)...care e de fapt...australian!!! ...jurnalism de Dâmbovița !!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează