SPORTURI  »  TENIS  »  BRD NĂSTASE-ŢIRIAC TROPHY

Grigor Dimitrov, favoritul numărul 1 al BRD Năstase-Ţiriac: "Sper să ajung o legendă ca Hristo Stoicikov!"

Articol de GSP - Publicat marti, 22 aprilie 2014 00:00 / Actualizat marti, 22 aprilie 2014 18:28

Principalul favorit al BRD Năstase Ţiriac Trophy, Grigor Dimitrov, locul 16 ATP, a declarat într-o conferinţă de presă, că speră să ajungă o legendă a sportului din Bulgaria, precum fostul fotbalist Hristo Stoicikov.
"E plăcut să nu mai auzi «baby Federer», pentru că am tot auzit-o. La început era haios, dar apoi nu mai era plăcut. Sper ca la un moment dat să ajung o legendă ca Hristo Stoicikov. Nu e nimic mai plăcut decît să reprezinţi o ţară mică precum Bulgaria.

Prima oară nu a fost cea mai bună experienţă a mea, am pierdut din primul tur. Mă simt bine să joc aproape de ţara mea, mă simt ca acasă. Sînt mulţi jucători buni în acest turneu. Trebuie să iei fiecare meci în parte ca şi cum ar fi ultimul. Trebuie să fii pregătit să joci fiecare meci", a spus Dimitrov.

Sportivul bulgar a menţionat: "Am avut meciuri bune, rezultate bune, dar am muncit mult ca să ajung aici. Mai trebuie să fac multe, să îmbunătăţesc multe, dar nu mă voi opri aici. Am crescut pe zgură, deşi îmi place să joc pe hard. Totuşi, sezonul trecut am avut rezultate bune pe zgură".

Grigor Dimitrov, care a stat în primul tur, îl va întîlni pentru un loc în sferturile de finală ale competiţiei bucureştene pe cehul Jiri Vesely, care a trecut cu scorul de 7-6 (7/3), 6-0, de francezul Jeremy Chardy.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
celceeste
celceeste  •  22 Aprilie 2014, 21:47

joaca bine bulgaroiul. l-am vazut in cateva meciuri si cred ca are viitor. asta daca se grabeste,

soextragpe
soextragpe  •  22 Aprilie 2014, 20:50

Imi place de bulgar. E modest ca Reghe.

lucianfocus
lucianfocus  •  22 Aprilie 2014, 20:10

ce treaba are fotbalul cu tenisul?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează