SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Halep a izbucnit de fericire după victoria cu Azarenka: ”Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru ploaie!”

Articol de GSP - Publicat joi, 10 septembrie 2015 01:22

Simona Halep a obținut o victorie incredibilă în fața mult mai puternicei Viktoria Azarenka, scor 6-3, 4-6, 6-4, profitînd și de ploaia care a scos-o din ritm pe bielorusă în setul decisiv.

”În primul set am jucat cel mai bun tenis al meu. Am vrut să fiu agresivă și m-a ajutat. Am făcut însă un pas înapoi în partea a doua şi mi-a fost destul de greu să revin.

Azarenka e foarte puternică și am avut serios de tras ca să pot să întorc mingile. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că a plouat în decisiv. M-a ajutat mult să obțin acel break care a făcut pînă la urmă diferența”, a spus Simona Halep.

Meciul din semifinale dintre Halep și Pennetta, programat inițial pentru dimineața de vineri, ora României 4:00, a fost reprogramat pentru vineri seara, la ora României 18:00! 

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (48)
sarliculibali
sarliculibali  •  10 Septembrie 2015, 09:35

Daca Geambasu are coloana vertebrala ar trebui sa-si pregateasca articolul despre bondarita. Williams e dopata, nu zic nu, dar ce face aromanca zilele astea e o reclama "mascata" pt CERA.

bvd_magheru
bvd_magheru  •  10 Septembrie 2015, 09:20

Pai si eu ce vina am ca sunt un roman superior genetic !

bvd_magheru
bvd_magheru  •  10 Septembrie 2015, 09:16

Ba dar nu imi trebuie Like-uri . Oricum una peste alta ii prefer pe Hei rupisti decit pe cei care o critica sau si mai rau o jignesc!!! De fapt sunt maximum 2,3 care folosesc mai multe conturi ! Le sunt superior genetic .

Vezi toate comentariile (48)
Comentează