SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA BRISBANE

Halep a vorbit înaintea meciului cu Azarenka » Ce spune despre adversara din turul 2 de la Brisbane

Articol de GSP - Publicat luni, 04 ianuarie 2016 15:54

Simona Halep (locul 2 WTA) a vorbit despre meciul de la Brisbane (Australia) împotriva Victoriei Azarenka. Bielorusa a trecut lejer de Vesina, scor 6-2, 6-0. Meciul va fi miercuri, însă ora n-a fost încă anunțată.

"Foarte greu va fi. Abia aștept să încep anul. Primul meci e întotdeauna dificil, mai ales din punct de vedere psihic. Dar și fizic.

Meciul cu Victoria Azarenka va fi frumos, dar va fi și foarte greu. Am jucat împotriva ei la Australian Open, așa că abia aștept să joc împotriva ei.

Chiar vreau să văd cît de bine pot juca în primul meci al anului", a zis Halep conform site-ului WTA.

...despre participarea la Brisbane: "Sînt bucuroasă că m-am întors la Brisbane, nu am mai jucat aici din 2012. Unul dintre motivele pentru care am venit este legat de noul meu antrenor (n.r. - australianul Darren Cahill).

Nu am aşteptări mari la turneul de la Brisbane, pentru că am aproape două luni de cînd nu am mai jucat un meci oficial", a zis Halep pentru tennistv.com.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
anne1970_ar
anne1970_ar  •  05 Ianuarie 2016, 06:18

Ce sa spuna? Nu mai spune nimic, s-a retras. Si Sharapova la fel. A primit bani pentru seminte si pleaca spre Sydney. Sa vedem daca poposeste si acolo...

mplttev
mplttev  •  04 Ianuarie 2016, 18:21

Simona, sper că faptul că n-ai jucat 2 luni nu e o scuză dinainte pusă pe tapet. Trebuie să lupți și să te bucuri de tenis, așa cum zici tu. Atâta tot. Și vei câștiga, sunt sigur, dacă vei fi relaxată, entuziastă și vei gândi tot timpul că victoria e aproape. (nu Victoria Azarenka).

catalynn
catalynn  •  04 Ianuarie 2016, 16:20

Bafta Simona, bate-l pe Victor!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează