SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Rămâne sau nu Pavel lângă Halep? Simona dă indicii: "Eu asta îmi doresc"

FOTO: REUTERS
FOTO: REUTERS

Articol de GSP - Publicat joi, 12 octombrie 2017 17:54

Simona Halep, noul număr 1 din WTA, a oferit amănunte importante despre planurile de viitor pe care le are cu cei doi colaboratori ai săi, australianul Darren Cahill și compatriotul Andrei Pavel. 

"Darren a fost cu ideea să-l aducem pe Andrei Pavel. A vrut să schimb un pic vocea, sfaturile de antrenament. Andrei are rol de antrenor, dar Darren este principalul antrenor. Așa am hotărât de la început.

Îmi doresc să rămână și Andrei cu noi, dar vom avea o discuție după Turneul Campioanelor, să vedem dacă vrea și el să rămână. Acum e o perioadă de probă", a declarat Halep, într-un interviu acordat la Europa Fm.

Andrei Pavel se află în loja Simonei începând  cu turneul de la Wuhan din această toamnă, în timp ce colaborarea cu Darren Cahill datează de la începutul anului 2016.

Într-un sondaj pe GSP.ro, 58 la sută din totalul votanților consideră că Pavel a influențat în bine jocul lui Halep. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
itu52
itu52  •  12 Octombrie 2017, 22:58

Pentru Andrei avantajul colaborării cu Halep, plus ucenicia în vecinătatea unui antrenor cu succese, este benefică. Nu trebuie neglijat faptul că poate fi un partener de antrenament ideal. Are tehnică şi în forţă nu poate fi depăşit, incă, de nicio competitoare WTA. Aici poate interveni şi FRT, sunt cazuri în care tenismene dispun de sprijinul federaţiilor, la asigurarea cu antrenori şi bază tehnică pentru antrenament. Fetele din top 100 WTA, fac de câţva ani buni, o propagandă bună României. Cred că merită mai mult de, 'un set' de mingi la antrenamente.

valyomanyd
valyomanyd  •  12 Octombrie 2017, 21:36

Andrei Pavel s-a aflat in loja si la USO ! E adevarat ca doar un meci :)) dar a fost acolo !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează