SPORTURI  »  TENIS  »  WTA WUHAN

Halep, despre începutul de meci cu Keys: "Nu m-am panicat, știam asta din meciurile precedente"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 29 septembrie 2016 19:09

Simona Halep a fost condusă cu 2-0 și 3-1 în debutul primului set cu Madison Keys, însă a revenit și a câștigat meciul în două seturi, 6-4/6-2 și s-a calificat în semifinalele turneului de la Wuhan.

La finalul partidei, Simona a comentat începutul mai slab de meci și a dezvăluit că știa ce strategie să adopte din întâlnirile precedente cu Keys.

"Nu m-am panicat. Știam că trebuie să am răbdare chiar dacă ea conduce, pentru că nu știi niciodată ce se poate întâmpla cu jocul ei, așa că trebuie să-ți păstrezi concentrarea la fiecare minge. Poate lovi foarte puternic, așa că poate greși cu ușurință unele mingi. Trebuie să ai răbdare. Știam din meciurile precedente că va fi greu până la ultima minge", a declarat românca pentru WTA.

De la Roland Garros, Halep a câștigat 27 de meciuri și a pierdut doar patru, iar ultimele trei înfrângeri le-a suferit în fața lui Angelique Kerber (la Wimbledon și cincinnati) și a Serenei Williams (US Open).

Simona Halep va juca împotriva Petrei Kvitova în semifinalele turneului Premier 5 de Wuhan. Kvitova, numărul 16 WTA, a trecut în sferturi de britanica Johanna Konta, 13 WTA, scor 6-3, 6-4, și se va duela cu Simona Halep pentru un loc în finala turneului din China.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
bdgeorge
bdgeorge  •  29 Septembrie 2016, 21:15

Simo creste incet dar sigur ...bravo mental in primul rand e extraordinara ..

Vezi toate comentariile (1)
Comentează