SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Halep e avertizată înaintea confruntării cu Șarapova: "Românca ar trebui să fie speriată"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 28 august 2017 12:56

Simona Halep va juca în această noapte, de la ora 02:00, în primul tur de la US Open împotriva Mariei Șarapova, însă președintele Federației Ruse de Tenis o avertizează pe româncă.

Shamil Tarpischev, președintele Federației Ruse de Tenis, consideră că Șarapova are un avantaj psihologic înaintea confruntării cu Halep.

"Meciul dintre Masha şi Halep va fi foarte interesant. Deşi toată lumea se aşteaptă să câştige românca, Sharapova poate să o învingă. Halep ar trebui să fie speriată de Șarapova, care are substratul psihologic de partea ei.

Nu cred că Sharapova o să câştige turneul, dar dacă trece de Halep, va avea un culoar favorabil", a declarat Tarpischev, potrivit agenţiei TASS.

  • Simona Halep - Maria Șarapova, în direct de la ora 02:00 la Eurosport și în format liveTEXT pe GSP.ro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
tihi
tihi  •  29 August 2017, 09:02

Ce folos ca a fost avertizata ! Profesoara lui Halep,Marija Sharapova a maturat de pe terenul de tenis a saptea oara la US Open.Sharapova este mai buna ca Halep,indiferent ca recunoastem sau nu acest adevar. Sharapova este o regina a tenisului mondial !!!

1650053691908998
Milos Ratulea  •  28 August 2017, 18:30

De ce e avertizata Simona ?? Ce, joaca cu bau-bau ?? Cred ca s-au cam dus vremurile alea in care Sarapova se dopa .

tihi
tihi  •  28 August 2017, 18:08

Sharapova este profesoara pentru Halep !!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close