SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA DUBAI

Halep e gata de turneul de la Dubai » Prima reacție a româncei înaintea competiției: "Sînt relaxată"

Articol de GSP - Publicat marti, 09 februarie 2016 17:28

Simona Halep (locul 3 WTA) este gata pentru turneul de la Dubai care se va desfășura în perioada 15-20 februarie. Anul trecut jucătoarea noastră a cîștigat această competiție.

Beneficiară a unui wildcard, pentru că inițial nu și-a anunțat prezența, Halep va avea de înfruntat adversare dificile precum Serena Williams și Angelique Kerber.

"Am învăţat cum să joc fără presiune cînd trebuie să apăr puncte şi titluri. Sînt relaxată şi mulţumită de jocul meu, iar asta îmi dă încredere pentru a cîştiga meciuri dificile", a zis Halep pentru site-ul oficial al turneului de tenis de la Dubai.

Anul trecut Halep a cîștigat finala în fața jucătoarei împotriva căreia a pierdut la Fed Cup. S-a impus în partida cu Pliskova scor 6-4, 7-6.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (12)
817570691657743
Oana Miulescu  •  10 Februarie 2016, 13:17

Hai Simona, joaca cu incredere si lupta pt. fiecare punct. imi plac tenismenele ca Monica & Kerber care isi dau sufletul pe teren, poti sa faci si tu asta. Bafta!!!

merace
merace  •  09 Februarie 2016, 21:41

mult succes pentru Simona in Dubai!

merace
merace  •  09 Februarie 2016, 21:40

la St.Petersburg, Patricia Maria Țig a ratat calificarea in turneul principal, dar Alize Cornet s-a retras si Patricia a fost aleasa (se pare ca e o procdura de tragere la sorti) sa joace in locul ei, si va juca cu Vesnina.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează