SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MIAMI

Halep e gata de turneul de la Miami » Halep n-a mai rezistat: "Nu dau atenție!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 martie 2017 09:48

După eliminarea din turul III de la Indian Wells, Simona Halep se află acum în Miami, unde va participa săptămâna viitoare la turneul din Miami.

Simona i-a răspuns unui fan pe contul său de Instagram, care o critica, și a avut un mesaj pentru fanii ei.

"Back in business. Nu dau atenţie numai mesajelor negative, citesc cu mare drag mereu mesajele voastre pozitive şi vreau să vă spun că apreciez enorm faptul că îmi sunteţi mereu alături, că pierdeţi nopţi pentru meciurile mele chiar dacă nu câştig în ultima perioadă.

Sunt şi perioade grele în viaţa unui sportiv, însă sunt foarte bine altfel şi încerc să îmi regăsesc pe teren forma cea mai bună. Însă trebuie răbdare şi timp.. vă mulţumesc din nou pentru susţinere.

Tenisul este un sport greu, nu toată lumea are onoarea să câștige Grand Slam. Dar acesta este visul meu și de aceea muncesc zi de zi, ca sa fac acest vis realitate într-o bună zi. Poate că se vă întâmplă, poate că nu, însa eu voi încerca cât de mult pot. Dar și dacă nu se va întâmpla voi fi mândră de ceea ce am realizat pentru că am făcut tot ce am putut.

Sper să ai si tu un vis în viață și visul respectiv să devină realitate într-o zi și dacă nu după să te poți uita în trecut și să te simți mândră de ceea ce ai realizat", a scris Halep pe Instagram.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
ray51
ray51  •  21 Martie 2017, 08:53
Postat de tanasevictor pe 18 Martie 2017, 13:54

Sanatate multa Simona Vor veni curand si rezultatele

'VOR VENI CURAND SI REZULTATELE' - pana la 34-35 de ani, are tot timpul... Asta e valabil daca nu se lasa de tenis intre timp.

627510864063229
Ale Bo  •  19 Martie 2017, 08:28

Faina chestia: " Simona Halep se află în Miami, unde va participa la turneul din Miami." :D

anne1970_ar
anne1970_ar  •  18 Martie 2017, 16:55

Desi o sustin pe Simona, nu o mai cred. Inaintea fiecarui turneu e gata de joc, depinde de tragerea la sorti care ii poate provoca dureri multiple....Teoretic poate juca cu Mladenovic in turul 2 si iar ii pune blonda parul pe moate, chiar daca Simona joaca cu gura inchisa si cu capul sus .

Vezi toate comentariile (10)
Comentează