SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Halep e nemulțumită de meciul cu Osaka » Cum a schimbat soarta meciului și ce planuri are cu Darren Cahill

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 mai 2016 14:22

Simona Halep este în optimi la Roland Garros, după ce a trecut în trei seturi de Naomi Osaka, scor 4-6, 6-2, 6-3.

După meci, Simona și-a analizat jocul și a vorbit despre ce a nemulțumit-o, dar și despre progresele și schimbările pe care le-a făcut în ultimul timp.

"Cu un an în urmă sau chiar și acum doi ani, aș fi pierdut meciul acesta. Meciurile strânse sunt foarte greu de câștigat. Acum am luptat până la capăt și mă simt foarte mulțumită de cum am jucat.

Am pierdut 4 game-uri la rând și nu a fost ușor de gestionat situația, în special tensiunea din momentele acelea. Am încercat pur și simplu să joc mai rapid. Cred că a fost o decizie bună, pentru că atunci când am mărit viteza de joc a fost mai bine pentru mine. Ea nu avea timpul necesar să lovească folosind multă forță. Am făcut-o să se miște mult pe teren și m-am concentrat să stau pe linia de fund.

Nu am avut un ritm bun și i-am spus și antrenorului că nu am știut cum să-i abordez primul serviciu. Uneori servea cu 190 km/h, alteori cu 150 km/h, și a fost foarte dificil să anticipez ceva", a declarat Halep, potrivit treizecizero.ro.

 "Cu Darren am o relație foarte bună și ne înțelegem foarte bine. Înțeleg ce-mi cere să adaug la jocul meu și fac tot ce-mi spune. Vorbim despre jocul meu și suntem pe aceeași lungime de undă. În ceea ce privește tenisul, vorbim aceeași limbă. E o persoană foarte bună și mă simt bine în relația cu el. Mă simt încrezătoare.Gândul lui este să nu îl mai chem așa mult pe teren. Vre să îmi găsesc singură soluțiile. Mă ajută și m-a ajutat și astăzi acest lucru. Cred că vom rămâne la fel de acum încolo"
Simona Halep

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
catalynn
catalynn  •  28 Mai 2016, 22:29
Postat de merace pe 28 Mai 2016, 18:55

a castigat Serena cu 12-10 si merge mai departe, dar cred ca e un bun semn ca Serena incepe sa fie de batut, pentru cine lupta cu ea fara sa se lase impresionat de palmaresul ei...

***, Kristina îl avea in mâna dar a început ploaia ... Oricum asa cum am spus, ăsta nu mai pupa GS in veci, cu cat se retrage mai repede cu atat mai bine! Ar fi si pacat sa o egaleze la nr de GS pe Graf care a fost o adevarata artista a acestui sport nu ghiolbanul ăsta plin de celulită. Nici serva nu mai e ce era odata, deja Hiroshima aia pe care a scos-o Simonica ieri servește mai puternic ca el si are doar 18 ani! Asa cum bine spui, cheia e ca fetele care intra cu el in teren sa nu se inhibe ci sa joace cat mai dezinvolt, dinozaurul e pe cale de dispariție!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ceaiuri
ceaiuri  •  28 Mai 2016, 22:03

asa ziceam si eu ca ai jucat slab(un carcotas..habarnist zicea altceva)dar daca nu ridici stacheta..asta e..jocul la fileu lasa de dorit si se pot obtine multe puncte pe o asa suprafata,normal ar fii sa nu ai nici o pb cu Stosur..urmatorul meci o sa fie problematic

merace
merace  •  28 Mai 2016, 18:55

a castigat Serena cu 12-10 si merge mai departe, dar cred ca e un bun semn ca Serena incepe sa fie de batut, pentru cine lupta cu ea fara sa se lase impresionat de palmaresul ei...

Vezi toate comentariile (14)
Comentează