SPORTURI  »  TENIS  »  WTA TOKYO

Halep este lăudată de marea campioană americană: "Nu ştiu cum de am cîştigat, Simona a jucat minunat"

foto: reuters.com
foto: reuters.com

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 septembrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 25 septembrie 2013 18:54

Jucătoarea americană de tenis Venus Williams a lăudat-o pe Simona Halep, pe care a învins-o în turul trei la Tokyo, afirmînd că românca a jucat minunat şi meciul a fost extrem de dificil.

Simona Halep a ratat calificarea în sferturile de finală ale turneului de la Tokyo, dotat cu premii în valoare totală de 2.369.000 de dolari, după ce a fost învinsă de Venus Williams, scor 4-6, 7-5, 6-3. Românca a condus cu 2-0 în setul decisiv, dar Williams s-a impus în cele din urmă, după o partidă de două ore şi 25 de minute.

Totuşi, marea campioană americană a lăudat-o pe Halep într-un interviu acordat wtatennis.com: "A fost foarte greu, Simona a jucat atît de bine, a jucat minunat. Nu ştiu cum am reuşit să cîştig, doar am vrut să rămîn în Japonia şi să joc. Sînt foarte fericită că am ajuns în sferturi", a declarat Williams.

În vîrstă de 33 de ani, jucătoarea americană, acum pe locul 63 WTA, a trecut în turul precedent de principala favorită de la Tokyo, sportiva din Belarus Victoria Azarenka, locul 2 WTA. Williams a cîştigat şi 8 turnee de Mare Şlem în carieră.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
whiteredarad
whiteredarad  •  26 Septembrie 2013, 11:32

Stiti ceva ? Simona Halep este de laudat. A pierdut,dar a jucat,a luat un set,nu a pierdut 6-1,6-1. A fost in meci. prin comparatie cu Sorana,care putea trece mai usor (inconstanta ei este deja cunoscuta si o tine pe loc),Simona nu trebuie sa aiba multe remuscari. Problema ei este serviciul mai slab,din cauza inaltimii mai mici. Insa ,cred ca bine sfatuita tactic si psihic, cu mai multa relaxare la serviciu nu va avea probleme. Dorinta de a urca repede sus,nu trebuie sa-i intunece jocul. Cred ca va mai urca 2-3 locuri,in toamna asta. Bravo Simiona Halep !!

daniels7714
daniels7714  •  26 Septembrie 2013, 07:39

A fost extrem de tensionata ... prea multe meciuri , prea mare dorinta de a ajunge repede cat mai sus in clas ATP , trebuie o pauza si un pic lucrat la psihic , in rest e ok ...

ralffy_mr
ralffy_mr  •  26 Septembrie 2013, 01:39

Felicitari Simona!! Nu renunta!! viata are si culmi si vai!! Important e sa te concentrezi intotdeauana pe varful muntelui. :)

Vezi toate comentariile (18)
Comentează