SPORTURI  »  TENIS  »  DECLARAŢII

Halep este optimistă înainte de primul turneu de Grand Slam al anului: "Acum pot cîștiga Australian Open" » Care crede că este avantajul ei

Articol de GSP - Publicat luni, 04 ianuarie 2016 11:16

Simona Halep se află în aceste zile în Australia, acolo unde va juca în această săptămînă la turneul de la Brisbane, iar din 17 ianuarie va participa la Australian Open.

Românca s-a antrenat pe mai multe terenuri din Australia și este de părere că aceste suprafețe o ajută și că are șanse să cîștige primul turneu de Grand Slam al anului.

"Îmi plac suprafețele de joc din Australia și mă simt bine aici. Sînt mai rapide acum și sînt în avantajul meu, pentru că eu am un joc rapid. Îmi place să alerg și să lovesc mingea de aproape.

Cred că am șansa să cîștig Australian Open în acest an, dar va trebui să muncesc mult. Trebuie să fiu relaxată și concentrată. Așa pot juca cel mai bun tenis al meu și să mă bucur de joc", a spus Halep, care anul trecut a ajuns pînă în sferturi la Australian Open, într-un interviu pentru SBS.

La Brisbane, Halep este principala favorită și va juca direct în turul II cu Victoria Azarenka

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
gizeh
gizeh  •  04 Ianuarie 2016, 17:51

@ralffy_mr....n-ai înțeles nimic...asemenea declarații nu se fac....dacă nu se confirmă te umpli de penbil...asta era ideea..."ochilă" ..:)

1080579731972800
Florea Dan  •  04 Ianuarie 2016, 15:25

Intr-adevar, trece de turul I si in al II lea pleaca acasa.

1457249504566702
Constantin Dimulescu  •  04 Ianuarie 2016, 14:40

Asa sa fie,fetita mica si draga.Astept de mult sa te vad castigand un turneu de Grand Slam.Probabil,dupa aceea,nimic si nimeni nu va mai putea sa te opreasca.Poate ca sunt eu prea optimist,dar,daca nu sustin din toata inima o romanca sau un roman,pe cine sa mai sustin?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează