SPORTURI  »  TENIS  »  BRD BUCHAREST OPEN

Halep face un anunț neașteptat! Ar putea renunța la un turneu unde era așteptată cu mare interes: "Am probleme la unghii"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 iulie 2016 12:07

Simona Halep a fost eliminată în sferturile de finală de la Wimbledon de Angelique Kerber, scor 5-7, 6-7.

Românca nu știe încă dacă va participa la turneul de la București sau va avea nevoie de o pauză. O accidentare la unghie îi pune sub semnul întrebării prezența la BRD Bucharest Open.

"Nu m-am gândit deocamdată, trebuie să mă recuperez un pic. Am probleme la unghii după meciul cu Kerber, nu m-am gândit nicio secundă, nu am avut timp pentru așa ceva. O să mă gândesc, o să anunț și fanii ce o să fac", a precizat Halep pentru Digi Sport.

Turneul de la București va avea loc între 11 și 17 iulie la Arenele BNR din București. Antrenorul Darren Cahill sigur nu va veni la București.

”Nu vine pentru că se duce și el acasă, la familie. Ne vedem în Canada, la turneu”, a mai spus Halep.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (28)
dordor
dordor  •  08 Iulie 2016, 14:17

Halep are *** ! Sa gasesca federatia *** ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

argus
argus  •  06 Iulie 2016, 23:19

Nu-i de gluma! Vesti proste! Dupa probleme cu respiratia (septul), cu tendonul lui Achile, Simona a mai fost "lovita" si de "unghie" (?!)! Acum, cine stie CUM si mai ales DECE, mai are si acest ghinion, insa, din pacate, cred ca Simona nu se va duce sa consulte un specialist (podiatru?), fiindca, nu-i asa, nu va rata ca "unghiuta" sa intre in recuzta de scuze, scuze si iarasi...scuze! (din pacate, este precum Petrache, din povestea cu lupul, asa incat si cand ar avea probleme medicale, este greu sa fie crezuta!). Inchei urand-ui sanatate (fara "unghii"...de se poate)

merace
merace  •  06 Iulie 2016, 22:44

Sa nu uitam ca vorbele Simonei sunt doar o mica parte dintr-o conversatie cu un reporter, si nu o declaratie de presa. A zis doar ca o doare la unghii, va trebui sa le trateze, dar nu declara deloc ca a decis ceva cu privire la turneul de la Bucuresti... Sa invatam sa citim si dincolo de titlurile bombonistice de presa... :D

Vezi toate comentariile (28)
Comentează