SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Halep îl contrează pe Murray și o apără pe Șarapova: "Am auzit ce a zis Andy"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 09 martie 2017 17:21

Simona Halep nu e de acord cu afirmația lui Andy Murray conform căreia Maria Șarapova n-ar trebui să primească wildcard-uri pentru a reveni în tenis după suspendare.

"Am auzit ce a zis Andy Murray. Cred că are dreptate, din poziţia lui. Nu ştiu ce să spun despre asta. Nu sunt aici să iau decizii, poate cei care lucrează la asta ştiu mai bine.

În opinia mea, ea poate primi wildcard-uri, pentru că a fost numărul 1 mondial, este campioană de Grand Slam, dar cred că şi dacă nu va primi ar reveni cu uşurinţă", a declarat Halep, conform site-ului WTA.

Maria Șarapova va reveni în tenis la turneul de la Stuttgart, din 26 aprilie, după ce își va ispăși suspendarea primită la începutul anului trecut pentru folosirea de substanțe interzise.

"Cred că ar trebui să munceşti ca să revii. Dar majoritatea organizatorilor de turnee fac ce cred că e mai bine pentru eveniment. Dacă ei cred că numele mari vor vinde mai multe bilete, atunci vor face asta"
Andy Murray pentru The Times

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
mobilajucarii
mobilajucarii  •  09 Martie 2017, 19:01

Nu il contreaza, ci il aproba pe Murray. Heiiiii !!!!!!

catalynn
catalynn  •  09 Martie 2017, 18:07

Hai sa punem cap la cap niste evidente: Simona tocmai ce primeste un AMG "cadou". Cadouri din astea nu se fac decat daca vin de la un sponsor, deci e clar ca a trecut de la Porsche la Mercedes. Ca exista o relatie stransa intre Tiriac si Mercedes iar este de notorietate. Cum de altfel si ca o ajuta pe Simonica cum si cand poate. Tiriac e patronal turneului de la Madrid unde directoruul spaniol cica I-ar fi dat Wild Card Mashei fara ca Tiriac sa stie :-)))) Evident astea sunt basme de genul celor spuse de Jigel supusilor sai fcsbisti. Acum ce era sa spuna Simonica fara a-l pune pe Tiriac intr-o lumina proasta?! Astept acum pe alde Palnie (sau Wowmasha cum isi zice la tenis dupa ce a uitat parola de la contul cu Bosfor) sa ne explice el cat de rau e Tiriac care acum o ajuta pe favorita lui :-))))) Cum de ramane un sportiv care nu merita in top 5 WTA 3 ani fara intrerupere nu a reusit sa ne explice inca .... :-))))

lapusneanul
lapusneanul  •  09 Martie 2017, 17:55

simona il contreaza pe murray, numai ca-i da dreptate...hahahahaha....va paste falimentul.....

Vezi toate comentariile (3)
Comentează