SPORTURI  »  TENIS  »  METROSPORT

Halep în haine noi » Simona este implicată într-un proiect cu o vedetă de la Real Madrid

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 noiembrie 2016 00:00

Alături de startul lui Real Madrid, Gareth Bale, Simona Halep, a fost aleasă de compania Adidas pentru a fi printre primii sportivi din lume care vor purta hanaracul Z.N.E Travel.

Acesta a fost creat pentru a asigura concentrarea completă şi pentru a-i ajuta pe sportivii din toată lumea să elimine situaţiile care le pot distrage atenţia, pentru a-şi maximiza pregătirea pe durata deplasării către şi între competiţii.

Fabricat dintr-o combinaţie premium de materiale acesta este prevăzut cu buzunare ascunse, dar uşor accesibile, create pentru păstrarea obiectelor personale la îndemână. Hanoracul costă 637 de lei.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează