SPORTURI  »  TENIS  »  'S-HERTOGENBOSCH

Halep în semifinale la 's-Hertogenbosch, după a opta victorie consecutivă în turneele WTA

Articol de GSP - Publicat joi, 20 iunie 2013 00:00 / Actualizat joi, 20 iunie 2013 19:42

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 45 WTA, s-a calificat, joi, în semifinalele turneului de la 's-Hertogenbosch (Olanda), dotat cu premii în valoare totală de 235.000 de dolari, informează site-ul oficial al competiţiei.

În sferturile de finală, Halep a trecut cu scorul de 6-3, 6-1 de sportiva ucraineană Lesia Tsurenko, locul 78 WTA, care a ajuns pe tabloul principal din postura de lucky loser. Meciul a durat o oră şi nouă minute.

Aceasta este cea de-a opta victorie consecutivă obţinută de Simona Halep în turneele WTA, după cele cinci de la Nurnberg (Germania), care au culminat cu primul său trofeu în circuit, şi cele trei de la 's-Hertogenbosch.

Pentru un loc în finală, Halep va juca împotriva sportivei spaniole Carla Suarez Navarro (locul 19 WTA şi cap de serie numărul 3), care a trecut de bulgăroaica Ţvetana Pironkova (65 WTA) cu scorul de 2-6, 6-4, 6-4.

Halep şi Navarro s-au întâlnit ultima oară în primul tur de la Roland Garros, când jucătoarea iberică s-a impus cu scorul de 3-6, 6-2, 6-2. Scorul întâlnirilor directe este 4-2 în favoarea lui Navarro, aceasta urmând să fie prima înfruntare pe iarbă dintre cele două sportive.

Pentru calificarea în semifinale, Halep va obţine 130 de puncte WTA şi un cec în valoare de 8.649 de euro.

Mediafax

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
unfake
unfake  •  21 Iunie 2013, 08:51

Simona e favorita mea, imi place cat de inteligent joaca, cea ccelerari are ... Cand ii ies loviturile curate, e ucigatoare. Imi place si ca nu si-a luat-o in cap, pare pregatita de drum lung. Dintre toate fetele noastre cred ca e singura care are sanse la un Grand Slam in viitorul mediu. Sorana e cea mai talentata dintre fetele noastre dar are probleme cu mentalul. Mi-as dori sa le poata depasi, dar se pare ca ea castiga mai usor banul din publicitate , asa ca nu e prea motivata. O astept iar pe Alexandra (Dulgheru) , mare pacat de accidentarile ei, era pe o traiectorie fantastica anul trecut. E ambitioasa si are un potential foarte bun.

mariusik84
mariusik84  •  21 Iunie 2013, 00:00

Va avea meci greu cu uratania aia mica,daca va castiga o sa fie o victoria chinuita.Sunt foarte surprins de conditia fizica pe care o are Simona...

slickbubu
slickbubu  •  20 Iunie 2013, 23:56
Postat de martinez.fzr pe 20 Iunie 2013, 21:37

fac pariu ca daca puneti un live text maine in timpul semifinalei o sa strangeti intre 50-100 comentarii cel putin si foarte multe accesari ...dar nu va duce pe voi mintea sa faceti asa ceva

eu, nefiind jurnalist, am facut ieri raliuri prin oras dupa servici ca sa ajung sa vad meciu cu Vinci (rugandu-ma sa se mai amane meciul pentru a vedea cat mai mult), desi tenisul nu e pe primul loc in topul sporturilor mele preferate. Astia de la GSP, jurnalisti fiind, cei care trebuie sa fie ochi si urechi la ce se intampla in Olanda, dau o stire seaca si nici macar aia scrisa de ei ci cumparata de la o agentie de presa. Dar macar suntem la curent cu ce se mananca prin penitenciare ;). Nu crezi ca ceri prea mult de la ei .... live text nu o sa vezi decat daca o sa ajunga in finala la Wimbledon.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează