SPORTURI  »  TENIS  »  ITF BIARRITZ

Halep în semifinale, Niculescu în finală

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 iulie 2010 00:00

Simona Halep, cap de serie numărul 5, s-a calificat joi în semifinalele turneului ITF de la Biarritz (Franţa), dotat cu premii în valoare totală de 100.000 de dolari. Halep a învins-o, în sferturi, pe Lucie Hradecka (Cehia), cap de serie numărul 3, cu scorul de 6-3, 7-5.  În semifinale, Halep va juca în compania australiencei Sophie Ferguson, cap de serie numărul 8.

Tot la Biarritz perechea Monica Niculescu/Lourdes Dominguez-Lino (România/Spania), cap de serie numărul 2, s-a calificat în finala probei de dublu.Niculescu şi Dominguez-Lino au învins, în semifinale, cu scorul de 6-3, 6-4, cuplul Sally Peers/Aurelie Vedy (Australia/Franţa), cap de serie numărul 2.  În finală, Niculescu şi Dominguez-Lino vor întâlni perechea învingătoare din meciul Sharon Fichman/Julia Goerges (Canada/Germania)/Petra Cetkovska/Mathilde Johansson (Cehia/Franţa).

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează