SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA WIMBLEDON

Halep înaintea meciului de azi cu Angelique Kerber: "Nici nu știu la ce să mă aștept"

Articol de GSP - Publicat marti, 05 iulie 2016 08:57

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Wimbledon după ce a trecut în trei seturi de Madison Keys, scor 6-7 (5), 6-4, 6-3.

Simona Halep, locul 5 WTA, se va duela în sferturile de finală cu Angelique Kerber, locul 4 WTA, care a trecut de Misaki Doi, locul 49 WTA, scor 6-3, 6-1. Meciul va avea loc azi, de la ora 15:00.

"Va fi un meci foarte greu, are un joc dificil. Nu ştiu la ce să mă aştept exact, dar va fi foarte greu.

Găseşte unghiuri foarte bune, dar voi încerca să lupt şi cu siguranţă nu voi ceda vreun punct. Nu vreau să vorbesc despre acel meci, eu nu am fost fizic bine acolo.

Cu siguranţă că e o jucătoare bună, din moment ce a câştigat un Grand Slam, dar nu o să mă gândesc la asta. Trebuie să mă concentrez pe ceea ce am făcut eu bine şi pe cum am progresat", a spus Halep conform Digi. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
timm
timm  •  05 Iulie 2016, 19:11

Ar fi indicat ca cei care posteaza ***. Daca nu, sa se abtina.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

baddog2
baddog2  •  05 Iulie 2016, 09:20
Postat de wowmashha pe 05 Iulie 2016, 10:07

:::)))))))) ha ha ha cum nici nu stii la ce sa te astepti ? :)))) tare de tot asta . poi nu ai vrea sa o apuce si pe kerber durerile ca sa joace si ea intr-un picior sa o poti bate si tu , cum s-a intamplat cu madison? :))))))

Dute ba de aici, daca aia a avut probleme eu sunt popa.Teatru ieftin din partea americancei cand a vazut ca pierde.Ieri Gasquet s.a retras in primul set, acolo da poti spune ca au fost probleme medicale.

baddog2
baddog2  •  05 Iulie 2016, 09:17
Postat de balauru48 pe 05 Iulie 2016, 12:05

Asteapta-te ca aia sa se retragă si sa mai avansezi un tur moka. În rest...hai simona, hsi acasă!

Ma chiar nu inteleg ce aveti cu fata asta!!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează