SPORTURI  »  TENIS  »  DECLARAȚII

Halep, lăudată de două jucătoare de top din circuitul WTA: "Putea fi numărul 1 mondial dacă nu era Serena"

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 februarie 2016 19:13

Simona Halep traversează cea mai grea perioadă în ultimii ani, însă adversarele importante din circuit încă o văd ca o jucătoare importantă.

Ocupanta locului 4 WTA a fost lăudată de Carla Suarez Navarro (11 WTA) și de Garbine Muguruza (5 WTA).

"A avut parte de doi ani foarte buni, în care s-a aflat la un nivel extraordinar. Ar fi putut să fie numărul unu mondial, dar asta nu s-a întâmplat doar pentru că a fost Serena, dar a fost aproape numărul unu.

Acum realizează prin ce tensiune şi stres a trecut în această perioadă. Trece printr-o perioadă dificilă, dar asta nu cred că este o problemă. E o candidată serioasă la ocuparea primei poziţii", a zis Navarro pentru elespanol.com.

"A avut parte de un start complicat de an, cu nişte înfrângeri premature. E un început dificil, mai ales că aşteptările erau mari şi că toată lumea se aşteaptă ca jucătoarele de top să ajungă în finale. Halep are o bază solidă şi va avea puterea să se regăsească", a zis și Muguruza.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
merace
merace  •  27 Februarie 2016, 20:36

Jelena Ostapenko, o letona de 18 ani numai, a ajuns in finala la Doha si era cat pe ce sa o bata pe Carla Suarez Navarro. A castigat cu 6-1 primul set, apoi Carla s-a trezit, dar a reusit greu sa castige cu 6-4 seturile 2 si 3. Simona a fost revelatia anului 2013, dar alte jucatoare tinere vin din urma, si jucatoare vechi incep sa coboare. Sa respectam lupta dintre ele.

wowmashha
wowmashha  •  27 Februarie 2016, 07:32

E clar ca ai devenit un sclav catalyne .daca pt tine antena 3 si gatea sunt nr 1 la audiente .e clar cat poti tu intelege din ce se intampla in jurul tau .

wowmashha
wowmashha  •  27 Februarie 2016, 07:26

Catalyne copil fara minte iar vrei sa te faci de ras?mai zevzecule atat navarro cat si muguruza sunt doua jucat.cu bun simt.cu cei 7 ani de acasa.spre deosebire de nasparlia de halep care dupa ce a fost executata de peneta numai cuvinte de lauda nu a avut la adresa ei.ba chiar din atata ura si frustrare fara sa.si mai ascunda sentimentele de om fara bun simt si suflet hain ia zis direct ca si.ar dori sa piarda in urmatorul meci sa nu castige turneul.daca esti asa subtil in comuri de ce nu comentezi si ce a spus un mare nume al tenisului feminin castig a 24 turn wta .grand slem turn campioanelor .fosta nr 2 mondial.?care in urma a unei cariere incununata cu atatea succese ar fi mult mai indreptatita decat navarro si muguruza sa.si exprime parerea perfect adevarata despre aceasta ..nimeni in drum..zisa halep. Din atata prostie de care dai dovada intr.o zi vei ajunge sa tragi apa dupa tine .retine ce ti.am zis. Tu esti in stare sa te suni singur si sa.ti dai ocupat mai copile.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează