SPORTURI  »  TENIS  »  WTA STUTTGART

Halep n-a iertat-o pe Șarapova: "Nu e ok să ajuți jucătorii aceștia prin wild card, nu pot susține o asemenea decizie"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 25 aprilie 2017 23:14

Simona Halep este de părere că jucătorii care au fost suspendați pentru dopaj nu ar trebui încurajați să revină în circuit prin intermediul unui wild card.

Întrebată despre revenirea Mariei Șarapova în circuit, la turneul WTA de la Stuttgart, în urma scandalului de dopaj în care a fost implicată rusoaica, Halep a spus că un astfel de exemplu nu este bun pentru tinerii jucători.

"Pentru copii, pentru tinerii jucători, nu e ok să ajuți printr-un wild card un jucător care a fost suspendat pentru doping. Nu e vorba despre Maria Șarapova aici, ci despre toți jucătorii care au fost depistați pozitiv.

Nu pot susține ceea ce a făcut directorul turneului, dar în același timp nu pot judeca această decizie", a declarat Halep, citată de tennischannel.com.

Maria Șarapova a primit un wild card pentru a participa la turneul german, unde o poate întâlni pe Halep dacă cele două ajung în finală. Meciul cu Roberta Vinci de miercuri, din primul tur, va fi primul pentru rusoaica de 29 de ani, după suspendarea de 15 luni pe care a primit-o pentru că a fost depistată pozitiv cu meldonium.

Simona Halep (locul 5 WTA) a debutat deja la Stuttgart, cu o victorie obținută în proba de dublu a competiției (detalii AICI), iar prima adversară în proba de simplu va fi Barbora Strycova (locul 17 WTA).

Turneul de la Stuttgart este dotat cu premii în valoare totală de 760.000 de dolari și are loc în perioada 24-30 aprilie.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
mutu57
mutu57  •  27 Aprilie 2017, 03:33

Halep are dreptate si a vorbit foarte frumos. Inselaciunea nu trebuie incurajata. (Toti postacii pro-sovietici de aici nu inteleg asta; e greu; s-au educat intr-o societate unde furatul si fentatul au fost - si sunt - motiv de mandrie.)

sexilian
sexilian  •  26 Aprilie 2017, 17:07

are noroc rusoaica,halep e programata doar in turul intai........

1615275382087697
Yuri Firsov  •  26 Aprilie 2017, 12:58

CE A FOST ""***""HALEP PANA ACUM DAR SA VEDETI CE II VA FACE SARAPOVA DE ACUM INAINTE!!!HALEP TREBUIA ""SA TACA""NU SA_SI FACA O DUSMANCA GEN SARAPOVA CARE NU O VA ""UITA""NICI PESTE 20DE ANI!!!PACAT!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează