SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP 2016

Halep n-o sperie pe Kvitova » De ce se teme cehoaica înaintea întîlnirii cu România din Fed Cup

Articol de GSP - Publicat luni, 01 februarie 2016 17:38

Echipa de Fed Cup a Cehiei a ajuns astăzi la Cluj, unde va întîlni reprezentativa similară a României. Singura care a vorbit din delegația Cehiei a fost Petra Kvitova.

Numărul 9 WTA a recunoscut valoarea echipei noastre, însă nu se teme de Simona Halep. Singura teamă a cehoaicei este în ceea ce privește publicul.

"Revenirea Simonei nu e o problemă pentru noi. Ea este o jucătoare bună şi ştiu că România, alături de ea, este o echipă puternică. Cred că este minunat că joacă. 

Mai cred că publicul român va fi un adversar periculos pentru noi, dar ştim cum să jucăm în alte ţări şi cred că vom da totul, ca întotdeauna. Am cîştigat 4 titluri în 5 ani, cred că întotdeauna trebuie să te gîndeşti la obiectivul cel mai mare", a spus Kvitova la Dolcesport.

Echipa României este alcătuită din Simona Halep (3 WTA), Monica Niculescu (37 WTA), Andreea Mitu (104 WTA) si Raluca Olaru (45 WTA la dublu).

Echipa Cehiei va veni în România cu următoarele jucătoare:  Petra Kvitova (9 WTA), Karolina Pliskova (13 WTA), Barbora Strycova (41 WTA) şi Denisa Allertova (59 WTA).

România și Cehia se vor duela în turul I din Grupa Mondială, în weeknd-ul 6-7 februarie la Cluj. Meciurile vor fi în direct pe DolceSport și liveTEXT pe GSP.RO.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
1646060965613816
Mateescu Constantin  •  02 Februarie 2016, 16:08

Pai nimeni nu mai intelege nimic din ce face Simona...eu unul zic ca a cazut in patima pariurilor...a tras tare sa fie pe un loc bun in asa fel incat adversarele sale capatau cote infernale si cand a sosit momenul trantea meciul...totul pentru bani

laurkro
laurkro  •  02 Februarie 2016, 14:19
Postat de Ulise Sender pe 02 Februarie 2016, 11:22

*** cum se comporta cineva? ... din tenis, din fotbal din sport in general ... ce, pe mine ma doare undeva daca tu te comporti ca un imbecil ... nu, imi este indiferent ... iau atitudine doar atunci faptul este evident ...

Atitudine am luat eu. Tu esti inca in gasca adulatorilor de profesie. Eu mi-am spus parerea, tu....ai pus placa pe care o stim deja.

catalynn
catalynn  •  02 Februarie 2016, 13:25
Postat de catalynn pe 02 Februarie 2016, 04:43

Am văzut finala cu rusoaicele, făceau cehii galerie ca in Giulești in vremurile bune :-) Desigur ca Sarapova nu era prea incantata, dar asta e, ghinion! Deci clujeni, pe ele pe mamele lor!!! :-)

Sa zicem ca cehii sunt niste rudimentari, tenisul fiind inventat pt unii mai civilizați, ca urmare luam lumina de la englezi si luam exemplu meciurile din Cupa Davis cu Australia. Ce e drept nu erau mulți englezi in sala, meciurile fiind la Glasgow asa deci si prin urmare mulți scoțieni, adica tot un fel de mocani, ca urmare sper ca si moții nostri sa faca același gen de atmosfera si sa le poarte pe fetele noastre spre victorie! Simona, desi tipa la Ioniță ca nu o încurajează, cand am fost la un meci al ei si desi meciul nu era in Romania cel putin jumate din spectatori erau romani, a părut mai degrabă timorata de încurajările publicului, Monica insa a demostrat ca poate face minuni cand are susținere, iar 7000 de oameni sunt sigur ca o pot ajuta!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează