SPORTURI  »  TENIS  »  ARENELE BNR

Halep, Năstase și Țiriac au mers în Parlament pentru a discuta soarta Arenelor BNR » MTS, tot mai aproape de achiziționarea bazei

Articol de GSP - Publicat luni, 18 decembrie 2017 11:22

Simona Halep, Ilie Năstase și Ion Țiriac au fost prezenți în Parlamentul României pentru a discuta soarta Arenelor BNR.

Ministerul Tineretului și Sportului dorește preluarea bazei sportive din Cotroceni, potrivit Digi 24, iar Țiriac, Năstase și Simona Halep, alături de Daniel Zamfir, preşedintele Comisiei economice din Senat, susțin demersul Ministerului.

"BNR nu este propietara terenului de tenis, după cum reiese din hartă. Nu are niciun drept de administrație. Solicităm primului ministru Mihai Tudose denunțarea protocolului. Nu au fost respectate clauzele contractului", a spus Daniel Zamfir la conferința de presă.

"Ar trebui că organele de anchetă să se autosesizeze. Se vede negru pe alb că s-a comis o greșeală, voit sau nu. Eu am mai vorbit cu BNR-ul și acum 15 ani și acum 10 ani și i-am tot întrebat ce vor să facă. E păcat de acest teren"Ion Țiriac

O astfel de conferință a avut loc și în octombrie, când Țiriac, alături de alți jucători, a susținut că Arenele BNR ar trebui să revină în administrarea statului. Principalul scop despre care a vorbit fostul tenisman este acela de a readuce la București turneul ATP "Romanian Open".  

35.000.000 €afirma Marius Dunca, Ministrul Tineretului și Sportului, în octombrie, că solicitase Mugur Isărescu, guvernatorul BNR, pentru Arenele BNR. Suma reprezintă, de fapt, valoarea de inventar

Baza sportivă a trecut în patrimoniul BNR în 1991, printr-un protocol semnat de ministrul tineretului şi sportului de la acea vreme, Bogdan Niculescu Duvăz şi guvernatorul BNR, Mugur Isărescu.

51 milioane de lei este suma virată de BNR către MTS pentru a intra în posesia terenului şi construcţiilor din centrul sportiv, în 1991

11.00este cota oferită de Fortuna pentru ca Simona Halep să câștige titlul la Australian Open

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
427951077389201
Mihai Tanase  •  18 Decembrie 2017, 16:01

Pe Ghencea nu joacă nimeni de ani de zile,dar nu zice nimeni nimic că e vorba de armată și ea este stat în stat .Dacaar plati impozit pe teren,armată ar gândi și economic,așa ii doare in pix că doar a fost împroprietărită de comuniști și au rămas așa .

mosvasile
mosvasile  •  18 Decembrie 2017, 16:01

Pe Nastase l-o fi invoit Becali?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează