SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Halep nu-și pierde optimismul! Declarații războinice la adresa Serenei Williams

Articol de GSP - Publicat marti, 23 februarie 2016 12:39

Simona Halep nu traversează cea mai bună perioadă a carierei, însă e convinsă că în viitorul apropiat poate câștiga un Grand Slam.

"Toate turneele sunt mult mai deschise. Fiecare jucătoare poate câștiga.  E adevărat că Serena e încă în circuit și e foarte bună, dar dacă Kerber a luat Australian Open, Pennetta US Open, așa cred că și eu pot fi mult mai bună și pot câștiga.

Trebuie să credem în noi și cred că fiecare poate câștiga un Grand Slam.  Chiar cred! Avem nevoie de mai mult timp, de multă încredere. De ce să credem că o putem bate pe Serena? Dacă eu sunt convinsă dacă pot câștiga vreun Grand Slam? De ce nu? Rămâne de văzut", a zis Halep pentru Sport24.

În cele 7 meciuri de până acum în 2016, Simona Halep a obținut doar 3 succese și a pierdut de 4 ori. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
anne1970_ar
anne1970_ar  •  23 Februarie 2016, 22:04

Simona confabuleaza deja, pe ea o bate acum oricine.. Nu e in stare sa returneze mingile dincolo de linia de serviciu si viseaza cai verzi pe pereti. Deja cred ca e in sevraj...

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  23 Februarie 2016, 20:49

daca nu esti si fudul, nu esti ...... destul!

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  23 Februarie 2016, 16:37
Postat de dchldiu pe 23 Februarie 2016, 14:42

Halep n-are treaba cu Serena... forma ei sportiva actuala spune ca ea pana una-alta are treaba cu jucatoarele gen loc 130 WTA... E rau ca a deveniti din nou o obisnuinta sa piarda din primele tururi cu jucatoare mult mai sla cotate...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează