SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP// ROMÂNIA - BELGIA 1-3

Halep reacţionează după înfrângerea din Fed Cup » Ce spune despre Ilie Năstase

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 februarie 2017 20:48

România a pierdut duelul cu Belgia, 1-3, din primul II al Grupei II din Fed Cup.

Simona Halep, locul 4 WTA, nu a jucat în duelul cu belgiencele din cauza unei accidentări, dar a fost prezentă în sală pentru a-şi susţine colegele. La final, Halep a vorbit despre meci şi despre Ilie Năstase, noul căpitan nejucător al echipei de Fed Cup.

"Cred că scorul este mult prea dur. Fetele au jucat un tenis foarte bun şi au luptat până la final. Îmi pare rău că nu au reuşit să câştige. Cred că meritau foarte mult.

Tot respectul pentru ele. Au dat totul, dar din păcate au avut şi ghinion. Nu este uşor acum. Suntem trişti că am pierdut, dar mai este timp. Vor mai fi posibilităţi.

Cu un aşa căpitan sper să câştigăm meciul următor. Domnul Năstase este mai deosebit, aşa cum era şi când era jucător. Cred că a relaxat foarte mult atmosfera. Are foarte multă experienţă. Chiar dacă pierdem, el vorbeşte foarte frumos. Din punctul meu de vedere, a fost o decizie foarte bună să fie desemnat căpitan. Sper să ne ajute şi pe viitor, chiar dacă de data asta nu a fost aşa cum ne-am dorit", a spus Halep la TV Digi Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
merace
merace  •  15 Februarie 2017, 17:42
Postat de iulian1952 pe 13 Februarie 2017, 07:05

FUFA ASTA VORBESTE . GANDUL EI ESTE NUMAI LA BANI . ASA CUM NU A REPREZENTAT ROMANIA LA RIO , TOT ASA NU A VRUT SA O REPREZINTE ACUM . ACCIDENTEREA FALSA . SA-I FIE RUSINE .

si cum se poate numi un "intelept" care numeste "***" de furie cea mai buna jucatoare de tenis a Romaniei de pana acum? ***?! :D

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

merace
merace  •  15 Februarie 2017, 17:40

Pacat ca Simona nu va juca nici in Dubai. A pastrat locul 4 cat a jucat, acum e posibil sa mai coboare. Dar asa e cand te accidentezi, nu ai cum sa ramai acolo unde erai cand timpul trece si altele joaca. Sper sa revina cand va juca iar. HAI SIMONA!

anne1970_ar
anne1970_ar  •  15 Februarie 2017, 13:39

Da, Nastase le-a relaxat. dar cred ca prea mult

Vezi toate comentariile (15)
Comentează