SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Halep revine de luni în circuitul WTA » Ce spune Simona despre turneele de la Dubai și Doha

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 februarie 2016 16:33

Simona Halep și-a amînat operația de deviație de sept, iar în perioada 15-20 februarie la va participa la turneul de la Dubai, iar în săptămîna următoare va juca la Doha.

Românca a vorbit despre cele două turnee și obiectivele pe care și le-a impus.

"Sînt pregătită și plec încrezătoare. Merg la Dubai și mă bucur că sînt sănătoasă și că pot juca. Am cîștigat ambele turnee în trecut, iar de aceea sînt speciale pentru mine. Mă simt bine acolo, este o atmosferă plăcută și relaxantă.

Anul acesta voi încerca să joc la ambele turnee și, de ce nu, să fac un rezultat foarte bun. Contează doar să mă simt bine și să joc ce știu. Este o presiune pozitivă. Vreau să cîștig fiecare meci cînd intru pe teren", a spus Halep la DigiSport.

Turneele de la Dubai și Doha vor fi în direct pe DigiSport, iar meciurile Simonei Halep vor fi liveTEXT pe GSP.RO.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
salut
salut  •  14 Februarie 2016, 08:51

Succes tuturor româncelor la turneele de săptămîna viitoare! Simonei ăn Dubai, Andreei Mitu , Anei Bogdan și Buzărnecu la Rio!

gizeh
gizeh  •  12 Februarie 2016, 22:59

Baftă,Halepeño.

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  12 Februarie 2016, 21:55

daca "romanca" iese din primele 10 jucatoare wta, ne mai slabiti si pe noi cu asta?!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează