SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Halep s-a destăinuit apropiaților: "Nu o interesează locul în clasament"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 25 ianuarie 2016 20:16

Simona Halep a decis să se opereze de deviație de sept, ratînd astfel turneele de la Dubai, Doha și Fed Cup. Neparticiparea numărului 2 WTA la aceste competiții o poate scoate pe Simona din top 3.

Sportiva noastră nu e îngrijorată de acest fapt, lucru confirmat chiar de tatăl Simonei.

"Simona mi-a spus că nu o afectează clasamentul WTA. Nu e stabilit nicăieri să fie numărul doi pentru totdeauna.

Orice sportiv are urcușuri și coborîșuri, ăsta este sportul", a spus Stere Halep pentru Neptun TV.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
kryi
kryi  •  26 Ianuarie 2016, 10:32

Voi ziaristi chiar nu urmariti sportul decat atunci cand cineva devine cunoscut. Aceasta declaratie e data de Halep pe cand era pozitionata undeva pe locul 20-30. Intodeauna a declarat ca nu o intereseaza pozitia in clasament , ci jocul. Pana sa devina cunoscuta singura stire despre ea a fost ca si-a facut operatie de micsorare a sanilor. Intre voi ziaristi si haterii care o injura nu e nici o diferenta. Fara a realiza nimic in viata, fara a fi macar top un milion in domeniul vostru, rosi de invidie si rautate , barfiti si injurati fara oprire. Uneori nu inteleg ce aveti cu ea. Nu a cerut ajutorul statului, tot ce a facut a fost prin fortele propii si nu a cerut sa fie bagata in seama. Nu sunt un exaltat care la victoriile ei sa sar in sus de bucurie, dar nici nu ma bucura rateurile ei. E fix problema ei. Asta nu inseamna ca nu merita felicitari pentru relizarile ei de pana acum.

wowmashha
wowmashha  •  26 Ianuarie 2016, 09:49

ce privire demna de un anume spital are halep . mare adevar a mai grait fostul ei antrenor din juniorat cand spunea ca halep are mari probleme la etaj . sper sa nu fie cu suparare nu am spus eu . nu am inventat eu . asta este adevarul . doar daca porti ochelari de cal cum poarta catalyn si inca 2 sau 3 de pe aici sa nu vezi ca halep nu are toate tiglele pe casa .

ottobraun
ottobraun  •  26 Ianuarie 2016, 08:59
Postat de catalynn pe 26 Ianuarie 2016, 04:21

Conașule, pt tine si Otto Maro nu merita sa strici nici macar o flegma cu atat mai putin să-ți rupi picioarele pe teren, cand tot ce-ți aud urechile sunt injurii, ironii si blesteme. Asa ca mon cher ciocu' mic si joc de glezna, ai primit ce-ai căutat, joaca tu acum in locul ei si sa te vedem!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează