SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Halep s-a supărat pe adversarele din circuitul WTA: "Nu doar Sharapova face așa"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 noiembrie 2017 13:40

Simona Halep a vorbit despre strategiile la care apelează unele jucătoare, precum Maria Sharapova, pentru a-și scoate din ritm adversarele și a afirmat în glumă că de acum înainte va merge și ea la baie atunci când adversara face acest lucru.

Românca a adăugat că Sharapova nu este singura care apelează la astfel de strategii, dar că de acum înainte intenționează să reacționeze atunci când astfel de momente au loc.

"Sunt lucruri care nu sunt foarte fair play: plecările intenţionate la baie, care să scoată din ritm adversara, întârzierea începerii punctului. Astea nu-mi plac! Sunt mai multe jucătoare care fac asta, nu doar Sharapova. Fiecare e liberă să facă ce doreşte, dar regulamentul trebuie respectat.

Nu sunt genul care să protesteze, dar trebuie să spui când simți că s-a exagerat. Nu știu de ce nu reacționez pe teren, poate ar trebui să reacționez. De acum înainte, obiectivul meu este să merg şi eu la baie, atunci când cealaltă jucătoare o face. Voi merge împreună cu ea", a spus Halep în cadrul unui interviu acordat pentru Canal 33.

Simona Halep a reușit o primă victorie cu Maria Sharapova la turneul de la Beijing, unde românca a obținut poziția de lider mondial prin calificarea în finală.

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  27 Noiembrie 2017, 15:04
Postat de patraulea2015 pe 26 Noiembrie 2017, 19:33

Nebunele...imaginati-va,Simona cu Maria impreuna in baie!!! Asta da tenis...

pai merg la baie impreuna ma, nu la "tenis"! :D

patraulea2015
patraulea2015  •  26 Noiembrie 2017, 19:33

Nebunele...imaginati-va,Simona cu Maria impreuna in baie!!! Asta da tenis...

887888274661367
Pompiliu Bota  •  26 Noiembrie 2017, 17:26

Konta a invatat de Sarapova si a eliminat-o incredibil pe Simona in sferturile de la Wimbledon.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează