SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Halep se operează și ratează FED Cup! ”Va face o pauză mai lungă. Nu se poate să continue aşa!"

Articol de - Publicat duminica, 24 ianuarie 2016 00:00

După ce a fost eliminată încă din primul tur de la Australian Open de Shuai Zhang, locul 133 WTA, Simona trebuie să ajungă la cuţit şi poate rata FED Cup.

Problemele medicale pe care le are Simona Halep nu îi dau pace româncei, numărul 2 WTA. Simona e nevoită să ajungă pe masa de operaţie. Dezvăluirile au fost făcute ieri seară de tatăl tenismenei, Stere Halep.

Într-un interviu pentru Dolce Sport acesta a spus că fata sa trebuie să se opereze: "A avut o perioadă critică de oboseală, a năvălit-o şi o răceală, plus problemele de la tendon. A avut probleme şi la stomac, acum şi cu urechea... Are o deviaţie de sept şi trebuie să se opereze cît de curînd! A intrat într-un regim maxim, deci va face o pauză mai lungă, pentru că nu se poate să continue aşa!", a spus tatăl Simonei.

Cînd urmează să aibă loc operaţia şi ce ar însemna asta acum pentru Simona? Stere Halep a explicat, tot la Dolce: "Deviaţia de sept nu e prea gravă, dar oricum necesită un timp mai lung de repaus. Cam o lună, o lună şi jumătate trebuie să stea pentru a-şi reveni complet! A tras de ea, pentru că aşa este Simona, vrea să facă totul, dar pînă la urmă oboseala îşi spune cuvîntul. Simona va face declaraţii dacă va putea participa sau nu la FED Cup şi la restul competiţiilor".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
merace
merace  •  24 Ianuarie 2016, 00:58

ce balalaica de presa! De cand e tac-su purtator de cuvant?!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează