SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA MONTREAL

Halep se pregătește de debutul la turneul de la Montreal: "Mă ajută să mă pregătesc pentru US Open" » Ce spune despre problemele de sănătate

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 26 iulie 2016 17:20

Simona Halep va debuta în această noapte la turneul de la Montreal, de la ora 03:00 contra Dariei Gavrilova.

Înainte de meci, românca a vorbit despre turneul canadian și despre viitoarele competiții la care va participa.

"Îmi place la Montreal pentru că este un teren asemănător cu cele din Europa. Mă simt ca acasă. Vreau să mă bucur de timpul petrecut aici și vreau să câștig câteva meciuri.

Aceste turnee mă ajută să fiu în cea mai bună formă la US Open, dar fiecare turneu e important. Am nevoie de cât mai multe meciuri și de aceea am decis să joc și la dublu. Nu am început anul foarte bine. Am avut ceva probleme de sănătate, dar acum mă simt bine și sunt pregătită să îmi fac jocul", a spus Halep într-un interviu acordat site-ului WTA.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează