SPORTURI  »  TENIS  »  WTA BEIJING

HALEP - SHARAPOVA // Ţiriac e ironic: "Domnişoara Halep e extraordinar de darnică. Eu nu sunt pregătit să văd meciuri d-astea"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 octombrie 2017 16:46

Simona Halep, locul 2 WTA, a reușit să o elimine pe Maria Sharapova, locul 104 WTA, în turul III de la Beijing, scor 6-2, 6-2 (Vezi detalii). După meci, Ion Ţiriac a făcut un comentariu ironic la adresa jocului româncei.

Fostul tenisman susţine că în mod normal Halep face multe greşeli în joc şi dă ocazia adversarilor de a profita şi a adăugat că nu s-a uitat la meciul româncei cu Sharapova.

"Domnişoara Halep este foarte darnică, extraordinar de darnică, face atâtea cadouri pe terenul ăla de tenis că nu ştii de unde le ia şi unde le duce. În momentul în care a socotit unde poate să greşească şi îi dă şi posibilitatea adversarului să greşească, atunci riscul ei se reduce la jumătate.

Nu ştiu dacă evoluţia ei de acum i se datorează lui Andrei Pavel sau ei. Eu nu mă uit la meciuri, pentru că nu sunt pregătit să mă uit la meciuri d-astea. Sharapova este una dintre cele mai desăvârşite profesioniste. Halep, cred că poate să câştige orice, dar mai poate să şi piardă din când în când, cu oricine", a spus Ţiriac, citat de TV Telekom Sport. 

Citeşte şi:

» Simona explică ce a ajutat-o să o învingă pe rusoaică: "Mai pot juca așa"

» Rusoaica a reacționat după prima înfrângere în fața Simonei: "A făcut totul așa cum trebuie"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
187287518482883
Aida Bologa  •  05 Octombrie 2017, 09:58

Tiriac mai bine tacea (de data asta) pt ca n-a spus nimic. Adica a spus ca Halep poate sa si castige dar si sa piarda. Bravo maestre. Mai lipsea sa spui ca dupa noapte vine zi sau ca pamantul se invarte in jurul soarelui.

178467799342171
Madeleine CentBilly  •  05 Octombrie 2017, 09:51

Primul vanator al tarii nu mai are demult dreptul sa comenteze tenisul. Si nici Iliuta, preocupat de alte....chestii si scandaluri. Simona a avut o atitudine cu totul deosebita, concentrare, forta, calm, intru totul a aratat multa maturitate. Asa sa fie de acum incolo si sa nu priveasca in jos la maruntisurile care vorbesc si ele, ca sa nu taca.Era asa de greu sa se bucure de o victorie a Romaniei?

647964982062657
Sever Ionita  •  05 Octombrie 2017, 01:09

Tiriac are dreptate ! O sa ia bataie *** ca,*** ! A fost o intimplare nefericita pentru rusoaica dar roata se intoarce.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează