SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA HOBART

Halep şi Cîrstea, învinse în sferturi de finală la Hobart

Articol de GSP - Publicat joi, 12 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat joi, 12 ianuarie 2012 11:45

Jucătoarele de tenis Simona Halep (locul 57 WTA) şi Sorana Cîrstea (poziţia 60 WTA) au fost învinse în sferturile de finală ale turneului de la Hobart (Australia), dotat cu premii în valoare totală de 220.000 de dolari, informează AFP.

Halep a fost întrecută, cu scorul de 6-4, 6-0, după 57 de minute, de Yanina Wickmayer (Belgia), cap de serie numărul unu. Cîrstea a fost învinsă, cu scorul de 6-0, 3-6, 7-5, după o oră şi 56 de minute, de Angelique Kerber (Germania), a patra favorită a competiţiei.

Pentru performanţele reuşite, Simona Halep şi Sorana Cîrstea vor primi câte 70 de puncte WTA şi un cec în valoare de 5.340 de dolari fiecare.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează