SPORTURI  »  TENIS  »  WTA WUHAN

Halep și Niculescu fac pereche în proba de dublu de la Wuhan! Adversare în primul tur le vor fi Ostapenko și Cîrstea

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 septembrie 2017 13:24

Simona Halep și Monica Niculescu vor face echipă în proba de dublu a turneului WTA de la Wuhan, unde le vor înfrunta în primul tur pe Sorana Cîrstea și Jelena Ostapenko. 

Cîrstea și Ostapenko au participat împreună și în proba de dublu de la Seul, unde au ajuns până în sferturile de finală, dar s-au retras înaintea duelului cu Katy Dunne și Priscilla Hon.

Alături de Monica Niculescu, Simona Halep a jucat finala probei de dublu de la Montreal, anul trecut, când româncele au pierdut în fața Ekaterinei Makarova și a Elenei Vesnina. 

Învingătoarele din meciul Halep/Niculescu-Cîrstea/Ostapenko se vor duela în turul al doilea chiar cu perechea formată din Vesnina și Makarova, favoritele doi de la Wuhan.

Citește și: Halep a aflat cu cine joacă la Wuhan » Tablou complicat pentru româncă

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează