SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Halep și Tecău au făcut spectacol în turul 1 de dublu mixt » Cu cine vor juca în următoarea fază a competiției

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 septembrie 2015 08:36

Perechea Simona Halep/Horia Tecău a învins cu scorul de 6-1, 6-2 în 46 de minute, cuplul spaniol Arantxa Parra Santonja/David Marrero, și s-a calificat în turul al doilea al probei de dublu mixt de la US Open.

Cei doi români vor primi un cec în valoare totală de 10.000 de dolari pentru calificarea în manșa secundă. Simona și Horia au oferit un meci pe cinste care ne dă speranțe la un titlu de Grand Slam în proba de dublu mixt.

În următoarea fază a competiției, Tecău și Halep vor juca împotriva echipei Julia Goerges Nenad Zimonjici (Germania/Serbia), cap de serie numărul 8.

Atît Halep, cît și Tecău sînt în concurs și pe alte tablouri, jucătoarea la simplu, în turul al treilea, iar tenismenul la dublu masculin, în turul I.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (1)
catalynn
catalynn  •  04 Septembrie 2015, 10:11

Succes in continuare, insa mare atenție la efortul suplimentar depus in condițiile de caldura si umiditate actuale de la NY, era sa moara unul pe teren si nu jucase decât un meci, nu doua intr-o zi ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează